Masina Mea B 555 PCH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da, ai dreptate nea k. Eu am niste dosare cu vechime de 3 ani!
    Unde ai casco PCH-ule?

Comment

• Cum adica sa stau pana se elucideaza cazul? Ce caz, eu sunt catatean al acestei minunate tari, legea ma obliga sa inchei o polita rca, am incheiat una la un asigurator oarecare, am platit 1050 ron cash, pe un an, intr-o singura transa, am mers la constatare inclusiv la rca, am copie dupa amiabila semnata, ce sa mai stau, consider ca mi-am facut datoria chiar prea mult. Altul in locul meu il batea pe ala de urina mov doua zile! Cat sa stau cu masina belita?

Casco am la Uniqa.

Comment

• Eu ti-am spus sa mai stai ca poate doamne fereste va mai cheama astia cu masinile belite, sa elucideze ei, sa investigheze ei, sa faca ei, sa dreaga ei...

Eu stii cum vad situatiunea, euroins nu-i da banii aluia, va trimite la politie si cred ca va da culpa comuna .

Paguba pt nenorocitii astia cu beNveuri, ca ne-au mancat ficatii auzi, nu mai ai loc...
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• imi pare rau pt eveniment. moral e vinovat cel cu bmw cum ai spus si tu ca nu sa asigurat si in stanga si a luat.o mai pe de.a dreptu`, dupa lege tu esti vinovat

ma ia capul cand vad ce e aici, cum sa fie vinovat ala cu bmw cand pch are cedeaza trecerea ??

Comment

• Sa cheme pe cine or vrea ei, eu am fost la Euroins, constatatorul lor a facut 847 de poze ambelor masini cu toate ruletele si pozitiile posibile. Sa se benocleze in poze.

Faza cu cercopiteci cu BMW este extrem de reala, ai X5 dar nu ai bani sa-l inscrii pe numele tau, nu ii faci casco, etc, etc....doar in Romania poti intalni asa ceva. Si eu as vrea X6, dar nu cumpar pentru ca nu imi permit sa-l asigur. Cand imi aleg o masina, casco este decisiv. Imi permit sa-i fac casco, o cumpar cu placere! Nu imi permit casco, ne orientam la altceva...asta este si unul din marile motive pentru care am ales (cu greu) sa pastrez masina asta.

Geo, eu CEDAM! Eram stationat. Cum sa nu fie vinovat daca nu s-a asigurat si a mai intrat si MULT pe contrasens...
            Last edited by PCH; 3 December 2013, 14:50.

Comment

• Pai Geo el a zis ca era oprit/stationa/ceda/ si cel ce bmw-ul s-a urcat pe el.

La cedeaza trecerea eu imi aduc aminte ca trebuie sa cedezi trecerea in punctul de vizibilitate maxima, adica te opresti daca este cazul acolo unde vezi tu cel mai bine.

Nu mi se pare normal, sa stai, si sa vina unu peste tine asa, sau mai rau, sa treaca prin tine...In fine.

......847 de poze......
              Hahahahahahahhahaha, au adus astia fotograf profi a?
              Last edited by Eu4yas; 3 December 2013, 14:53.
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• Sa fiu albastru daca mint, a facut ala poze de mi-au crapat buzele de la cat am stat in frig! Mai ales la X5!

Atasez si o poza, cam cum e in partea dreapta din locul unde eram eu, consider ca locul in care STATIONAM si CEDAM trecerea este locul din care ai maxima vizibilitate. Dovada si masinile din pozele facute la accident (cea rosie, loganul din fata ei, cea albastra) sau duba surprinsa pe google street view, inclusiv masina de la google ceda acolo....eu nu sunt Batman sa vad prin pomi si blocuri.

Eu eram unde am facut mazaglitura cu rosu...sa spunem ca nu am ce cauta acolo, dar ala ce cauta? In stanga mea nu sunt liniile alea albe/hasura aia pe care nu ai voie sa calci? Sensul lui de mers nu e printre ele si masinile parcate?! Ura si la gara!
                Attached Files

Comment

• pau: nu e normal, dar atata timp cat ai indicator cu cedeaza trecerea politia te va scoate vinovat. cunosc intersectia foarte bine, si cand vii de pe str sibiu ca sa sa faci stanga pe str. c-tin marinescu practic trebuie sa intri pe contrasens pt ca banda de circulatie este ocupata de masini parcate.

pch. te cred, am inteles de prima de data ce si cum sa intamplat. cel cu bmw nu a tinut trasa corecta, doar ca eu am punctat ca in cazul in care mergeti la politie e posibil sa-i dea castig de cauza lui.
                  Last edited by geo_ultras; 3 December 2013, 15:04.

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                    Cum adica sa stau pana se elucideaza cazul? Ce caz, eu sunt catatean al acestei minunate tari, legea ma obliga sa inchei o polita rca, am incheiat una la un asigurator oarecare, am platit 1050 ron cash, pe un an, intr-o singura transa, am mers la constatare inclusiv la rca, am copie dupa amiabila semnata, ce sa mai stau, consider ca mi-am facut datoria chiar prea mult. Altul in locul meu il batea pe ala de urina mov doua zile! Cat sa stau cu masina belita?

Casco am la Uniqa.
                    Cand iti deschide dosarul, sa-mi incerci sa-ti notezi numarul lui, apoi sa mi-l trimiti prin mail, sau PM.

Comment

• nu e normal, dar atata timp cat ai indicator cu cedeaza trecerea politia te va scoate vinovat. cunosc intersectia foarte bine, si cand vii de pe str sibiu ca sa sa faci stanga pe str. c-tin marinescu practic trebuie sa intri pe contrasens pt ca banda de circulatie este ocupata de masini parcate.
                      Deci practic, daca spui ca intri pe contrasens si dai in cineva e ca si cum ai avea si tu o vina in intersectia aceea.
                      Politia trebuie sa stie si ea, ca acel beNve a intrat pe contrasens avand ochii beliti prin folie la fuste...

Sa fiu albastru daca mint, a facut ala poze de mi-au crapat buzele de la cat am stat in frig! Mai ales la X5!
                      Pai iti dai seama ca angajatii euroins se gandesc acum sa puna mana de la mana, sa faca o cheta ceva sa-i repare aluia beNveul nu?
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• Originally posted by geo_ultras View Post
                        .cand vii de pe str sibiu ca sa sa faci stanga pe str. c-tin marinescu practic trebuie sa intri pe contrasens pt ca banda de circulatie este ocupata de masini parcate.
                        Si unde e vina mea sau a ta sau a oricarui alt sofer ca nu e trasata bine intersectia? Nu ai voie sa intri pe contrasens.

Cezar, vrei numarul de la dosarul Casco? Maine dimineata il voi avea si iti dau pm!

Comment

• pau: da corect, acum probabil va depinde mult de militian.
                          pch: este vina autoritatilor pt ca nu ia masuri contra celor care parcheaza acolo. oamenii au ramas cu obiceiul de parca acolo cand strada nu exista, sau ma rog nu era deschisa circulatiei
                          Last edited by geo_ultras; 3 December 2013, 15:11.

Comment

• Eaxct Geo, depinde de militian, ce si cum.

Si unde e vina mea sau a ta sau a oricarui alt sofer ca nu e trasata bine intersectia? Nu ai voie sa intri pe contrasens.
                            Te-au ajuns blestemele mah la cat ai ponegrit loganul 2, RAUS.
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• Nu va mai depinde pentru ca am facut amiabila!

Ce blesteme mah? Nu am nimic cu Logan 1, 2 sau 3...ci cu politica de pret pe parte de piese si servisare a concernului!
                              Attached Files
                              Last edited by PCH; 3 December 2013, 15:14.

Comment

• Mingea e la Euroins, acum. Cred ca agentul constatator a intocmit dosarul, iar cele cateva mii de poze atasate vor fi luate la puricat de un sef de-al lui. Apoi vor da un verdict, in sensul ca accepta dosarul, sau nu. Daca e verdict negativ, se ajunge la politie pentru o parere oficiala privind vinovatia. Daca nici parerea asta nu ajuta, partile vatamate nemultumite au dreptul sa ceara in instanta ce cred ele ca li se cuvine.
                                Asta a fost traseul urmat de un dosar al unei cunostinte apropiate.
                                Last edited by mr.K; 3 December 2013, 15:14.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google