Roy, mai scump imi pare OMV cu toate ca sunt putine pe aici...Aral, Esso si Schell sunt mai scumpicele. Dar pretul este in scadere de vreo luna, in Iunie alimentam cu 1,47-1,5 chiar si 1,56. Acum am vazut si la sub 1,3€ pe litru )
Masina Mea B 555 PCH
Collapse
X
-
Ceva normal. Doar ca mai bine 5,48 decat 6,3 in vara, nu?Attached Files9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Mama ce de timp a trecut de la ultimul post!
Intre timp masina a primit, poate cel mai de pret upgrade, numerele de inmatriculare germane. Am ajuns la 110.000 km si pentru ca ma aflu cu dânsa in Romania pentru a o radia de aici, am profitat de ocazie si i-am facut si revizia plus schimbul de distributie, preturile aici fiind foarte mici!
A trecut cu brio testele de la Tüv Süd in München, fiind in stare excelenta, pana si discurile de frana fiind cele de fabrica si fara prea multa uzura! In weekend plecam inapoi, asta fiind al 5 lea drum dus-intors Romania-Germania.
O masina care m-a servit si ma serveste excelent, o alegere perfecta la momentul respectiv insa simt ca a venit momentul sa-i ofer putin ajutor! Deja ma gandesc la un 2.0 sau 3.0 pentru drumurile prin Europa noastra frumoasa!
O seara buna tuturor!Attached Files
Comment
Comment