plafonu negru
Masina Mea B 555 PCH
Collapse
X
-
trebuia sa ei si u oglinzi cu capace si le faceai albe dadeau si mai bine,si fai si manerele si bandourile punei o folie pe plafon si niste jante cu negru si nu in primul rand zic eu arcuri....multa bafta.a fost o propunere masinuta ta o faci cum vrea sufletelul tau.sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
O sa incerc sa raspund tuturor,bara din fata,masca si bara spate au fost vopsite integral,aveau bandoul ala negru si zona unde este masca(model preferance).Toba este de la Stelco,un service foarte foarte bun in zona pantelimon/republica,il recomand cu mare caldura,lucreaza formidabil,e pasionat omul,cred....si mai sunt baieti pe aici care au aceasta parere!Oglinzile,manerele si bandourile de pe usi vor capata culoarea masinii,am gasit un model de janta care imi place foarte mult si cred ca vin bine pe masina mea,o sa pun o poza mai jos cu ele sa imi spuneti parerea,folie llumar si ma gandesc si la niste angel,sa vad cum stau cu bugetul,am si licenta anul asta.Oglinzile si eu le doream cu capac alb,dar astea au fost,le am luate pe o combinatie.
Si inca ceva,vreau sa scap de cromul ala din fata...cred ca o fac neagra acolo si plasa de jos,tot neagra.Cam atat,multumesc tuturor pentru sugestii/idei si aprecieri.Attached FilesLast edited by PCH; 28 January 2010, 10:26.
Comment
-
mocheta pentru motor de la care silviu ai luat-o? ca vreau si eu...frumoasa masina, alba ca a mea..ai grija doar sa nu te iei dupa toti de pe forum daca vrei sa o pastrezi simpla ca o sa te innebuneasca cu angel eyes, cu portbagaj clean si alte inutilitati )sigpic
Comment
Comment