Masina Mea B 555 PCH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Imi place masina,jantele sunt bestiale.Si vopseste-o toata in culoarea caroseriei.Sa ai bafta de ea!

Comment

• Nu va fi prea prea alba daca vopseste tot ? Mie imi cam place asa ! Spor ...
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• PCH!pune poze!nu mai pot sa dorm la noapte!
        F bine ai facut ca i-ai vopsit negri...urmeaza si la mine curand
        sigpic

Comment

• nu o sa vopsesc nici manerele,nici bandourile si nici oglinzile in culoarea caroseriei pentru ca ar fi prea mult alb,plus ca am jantele negre si consider ca trebuie sa fie si ele in ton cu ceva la masina asta!iar orice atingere inseamna zgarietura atat pe oglinda/bandou cat si pe ochi de oftica....prefer sa le las asa!

dragman,pentru tine o sa il rog frumos rau de tot pe jokeru sa imi faca si mie ceva profesional!!!un "shoot"!

Comment

• Ii vine rau si cu febra .... Poate-i pui arcuri si lasi manerele .....
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• Felicitari pentru masina inca un pic si e ca a mea singurele albe din LCB si mai e SYA.

Hai cu niste arcuri H&R si o sa arate si mai bine.

In legatura cu oglinzile si bandourile asa am zis si eu la inceput dar pe parcurs mi-am schimbat parerea.

Vopsestele cu incredere ca nu e asa de rau cum crezi.
              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Deci daca nu-i pui arcuti te tai pa tendoane!lasa coditele de rechin!
                sigpic

Comment

• Pune-te cu dreacu .... Succes la arcuri si ai grija de tendoane ....
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

• iti pui arcuri ????

Comment

• mama frate...ati inebunit?!arcuri imi trebuie mie?!
                      ma gandesc daca sa pun sau nu si sincer inclin spre nu!trebuie sa vorbesc serios cu voi sa vad care sunt si dezavantajele!

va multumesc pentru aprecieri!

Comment

• dezavantajele sunt urmatoarele-daca umpli masina de dinamovisti cand te duci sa ii ingropi in padure,te va zdruncina tare masina!
                        P.S.-te tai pa tendoaneeee!hai cu arcurile ca nu-s rele,merita investitia!
                        sigpic

Comment

• astazi am schimbat luminile si in consola cu ajutorul,citez,lui The dRAGMAN,care face super treaba,ii multumesc inca o data!
                          pun si pozele,inclusiv cu tamburii vopsiti(eu4yas,sa fi atent la poza respectiva sa vezi valvele ascunse,am uitat sa-ti zic,i-am pus!!) si cu noua maciulie a schimbatorului pe care abia astept sa o montez sambata!
                          enjoy!
                          Attached Files

Comment

• Esti, citez, "forta mondiala" cu poza asta

Vorbeam cu Dragos azi si cica te bucurai ca un copil ... Cica ai dat din coada

Hai ca arata fain .... Spor cu licenta !
                            Attached Files
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• hai ca e smecherie..da dai cu arcuri in ea
                              sigpic

Comment

• Frumos,frumos dai tot inainte...parerea mea este sa ii pui arcuri!

Bafta!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google