Imi place masina,jantele sunt bestiale.Si vopseste-o toata in culoarea caroseriei.Sa ai bafta de ea!
Masina Mea B 555 PCH
Collapse
X
-
nu o sa vopsesc nici manerele,nici bandourile si nici oglinzile in culoarea caroseriei pentru ca ar fi prea mult alb,plus ca am jantele negre si consider ca trebuie sa fie si ele in ton cu ceva la masina asta!iar orice atingere inseamna zgarietura atat pe oglinda/bandou cat si pe ochi de oftica....prefer sa le las asa!
dragman,pentru tine o sa il rog frumos rau de tot pe jokeru sa imi faca si mie ceva profesional!!!un "shoot"!
Comment
-
Felicitari pentru masina inca un pic si e ca a mea singurele albe din LCB si mai e SYA.
Hai cu niste arcuri H&R si o sa arate si mai bine.
In legatura cu oglinzile si bandourile asa am zis si eu la inceput dar pe parcurs mi-am schimbat parerea.
Vopsestele cu incredere ca nu e asa de rau cum crezi.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
astazi am schimbat luminile si in consola cu ajutorul,citez,lui The dRAGMAN,care face super treaba,ii multumesc inca o data!
pun si pozele,inclusiv cu tamburii vopsiti(eu4yas,sa fi atent la poza respectiva sa vezi valvele ascunse,am uitat sa-ti zic,i-am pus!!) si cu noua maciulie a schimbatorului pe care abia astept sa o montez sambata!
enjoy!Attached Files- Imag001.jpg (191.8 KB, 251 views)
- Imag002.jpg (216.5 KB, 246 views)
- Imag003.jpg (270.3 KB, 252 views)
- Imag004.jpg (217.7 KB, 250 views)
- Imag005.jpg (220.4 KB, 240 views)
- Imag006.jpg (256.3 KB, 161 views)
- Imag007.jpg (250.0 KB, 165 views)
- Imag008.jpg (459.1 KB, 171 views)
- Imag009.jpg (427.3 KB, 163 views)
- Logan c.jpg (241.8 KB, 156 views)
Comment
-
Esti, citez, "forta mondiala" cu poza asta