cine ti-a turnat fibra man ?
B 86 FUG - Megane 3
Collapse
X
-
-
daca e stramba inseamna ca ii trebuie ochelari lu' mihai de la ghetto
poze din fata o sa-i fac diseara, pana atunci nu mai ies din casa
matheo66c: pe nenea mihai il stii ?? e un pustiulica de prin colentina cu un golf uraaaaaat (ce n-as da sa aiba si a mea modificarile lui)sigpic
Comment
-
hmm ceva frumos,,deci intr-un fel a fost bine venit accidentul asta nu??? acum macar sa ales cu alte ,,frezura'' masina..super tare felicitari,de cand tot zic ,ca o sa ii trag si eu o frezura peste ochii,dar nu m-am tinut de cuvant,m-am luat cu alte prosti...
Comment
-
grutzzz: Nu te grabi cu capota, eu am asteptat destul ca sa o fac, ma enervau la culme emblemele alea
191ZUZ: arata chiar bine, nici eu nu ma asteptam
P.S: Sa vedeti senzatie cand o sa schimb bara si o sa inchid gaura aia, cea mai mare senzatie o sa fie sa deschid capota(limba aia suplimentara cu care deschideam capota, nu mai e pe masina ca e sparta, se tine doar in cui acum)sigpic
Comment
-
a iesit bine ... acum urmeaza "spoiala"?!
Comment
-
Azi ma duc sa vad ce mi-au adus ... ca cica au venit toate piesele ... maine o sa intre la dezmembrat! Care vrea motor si cutie, care vrea scaune ?
De azi incep reparatiile, pana la ora 6 seara ar trebui sa fie gata de vopsit!
P.S: Stiti pe altcineva in bucuresti care lucreaza cu fibra de sticla?? Nenea Mihai e ocupat pana saptamana viitoare! Multumesc!sigpic
Comment
Comment