B 86 FUG - Megane 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Solano ti-am dat PM cu VIN-ul ... bine ca mi-a explicat Eu4yas ce e ala ...

Dragos hai cu cablurile alea ... am statia degeaba daca nu iei cablurile
    sigpic

Comment

• Cata VIN-ul e ala de il bei tu in fiecare seara))))))))) si palavragesti cu mime carmol )))
      AG 65 V M C

Comment

• carmolistule mergi cum poti Eu beau bere in fiecare seara, ti-ai luat teapa
        sigpic

Comment

• salut fuguletz, am intrat in BVM ( Base Vehicule Monde ) si atasat gasesti toate datele despre masina ta. iar in legetura cu schema electrica, sunt mai multe scheme, trebuie sa vad care e a ta si o sa ti_o trimit pe aia.
          fuguletz.pdf
          http://www.loganclub.ro/forum/masinu...an-t22792.html

Comment

• Multumesc frumos solano, am cautat si eu schema dar imi da niste scheme de ma ia durerea de cap
            sigpic

Comment

• stiu, fuguletz, pentru ca sunt foarte multe combinatii de echipare: cu navigatie, fara, cu echipare de navigatie, fara echipare( cabllaj) etc...iti mai atasez, tot pentru masina ta, toate sigurantele si releele si toate codurile explicate pe care le gasesti pe orice schema a masinii tale:de ex, la postul #625 , pe schema gasita de tine ai niste coduri:261, etc, in tabelul de mai jos, in REPROG o sa le gasesti pe toate ce inseamna

PLATFUSI.pdf REPORG.pdf
              Last edited by solano; 8 July 2011, 10:51.
              http://www.loganclub.ro/forum/masinu...an-t22792.html

Comment

• Aia gasisem si eu.. 261 RADIO CASS si cand am intrat la scheme ... am facut ochii cat cepele

Am gasit si eu releele ... dar la franceza sunt praf sincer sa fiu
                sigpic

Comment

• mi s-a oferit pe jante 1150lei, sa le dau sau sa le mai tin ?? ce as vrea sa iau sunt: Borbet A 7.5j cu prinderea 5x114.3(cat are megane-ul) ... idei ??

am uitat sa zic ... ET 30 cu anvelope goodyear 205/50/16 ... daca le iau, anvelopele vor fi de vanzare!
                  sigpic

Comment

• Cat ai dat pe ele?
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• Originally posted by fuguletz View Post
                      mi s-a oferit pe jante 1150lei, sa le dau sau sa le mai tin ?? ce as vrea sa iau sunt: Borbet A 7.5j cu prinderea 5x114.3(cat are megane-ul) ... idei ??
                      da-leee si ia borbet-urile !
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• fulguletz , masina ta nu are fizionomia pentru Borbet A ,eu zi sa ramai cu jantele astea si sa iti duci celelalte idei la capat

Comment

• stie cosmin ce stie.

Comment

• asa e GEO....
                            MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

• Pe ele am dat 1740lei acum 2 ani

Vreau jante cu buza neaparat, nu-mi mai plac spitatele

cos_min_i da-mi PM cu referire la ce idei te referi ... juma de masina dezmembrata ?

DOUBLE POST!

Ar mai fi o varianta cu jante de 16" de duster ... din 8 facute 4 ... cosmin stie ce inseamna
                              Last edited by fuguletz; 14 July 2011, 10:38. Reason: Automerged Doublepost
                              sigpic

Comment

• eu iti zic sa lasi prostiile, sa scoti 3000 de euro c ai de unde si sa urmezi calea lui VRN

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google