B 86 FUG - Megane 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Se converteste . Diesel Power frate!
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• Am doua variante. Ori vand megane-ul ori skoda ... dar prefer skoda ca la cate se pot face la ea .

Legat de skoda ce nu-mi place e motorul de 1.6FSI 115cp ... Nu ma luati cu soft etc pentru ca 115cp pe aproape 1500kg sunt infirmi. Ma gandesc deja la un turbo sau kompressor, pentru ca spatiul intre motor si radiator e de aproape jumatate de metru , deci am loc!
      sigpic

Comment

• fuguletz eu aveam un coleg la Iasi care a rupt suportul motor la logan(1.4) de 4 ori in 60k km
        Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

• Lasa Skoda cum e, o vinzi si iei un RS, e mult mai sigur si comod. Intr-adevar, trage mai prost decat Megane-ul, foarte grea. Vezi ce inseamna masina grea? Poate suna bine 115 cp dar restul o trag in jos.
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• 2 poze cu titiul ... Megane-ul meu & Megane Sport Edition
            Attached Files
            sigpic

Comment

• Ce Sport Edition e ala ca zici ca e SUV pe langa a ta
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• De fabrica e Sport Edition ... A mea de fabrica trebuia sa fie cam cat aia, dar nu are nici unu arcuri sport ca mine, asa ca sa fiu arogant
                sigpic

Comment

• ce panarama, zici ca e drick, si mai inalta si mai ingusta ) !!!! Bravo cata se stie ca esti unicat ! ! ! Si pe deasupra bara ta fata e mult mai sport ca a lui !!!
                  sigpic
                  The MVP

Comment

• Am gasit si jante pentru masina

2 buc 17"x8j si 2buc 17"x9j
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• Le punem pe masina azi?
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• stii care e partea nasoala ?? n-am permis
                        sigpic

Comment

• pai nu-ti trebuie permis ca sa le pui pe masina faine rotile, felicitari pentru achizitie !
                          Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

• pai nu-ti trebuie carnet ) k tot ziceai k sunteti vecini
                            sigpic

Comment

• Nu ma intelegi gresit ... nu le-am achizitionat inca!

Astept sa-mi raspunda baiatul de le are, sper sa le mai aiba. Daca le mai are pun pe ala micu la volan si mergem sa le vedem, probam si daca merg cumparam!

ps: o intrebare de idiot(eu) ar fi sa intreb daca merg anvelope de 16 puse pe 17, nu ??
                              sigpic

Comment

• Imi spui si sunt la dispozitia ta.
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google