B 86 FUG - Megane 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am gasit ceva care sa-mi si placa si sa fie si 5x114.3 ... In Romania!!

Ce parere aveti despre jantele ALUTEC ?? Nu ma intereseaza pareri de genul: sunt naspa, nu-ti lua, nu-s bune, sunt bune etc ... argumentati ce ziceti !!
    Attached Files
    Last edited by fuguletz; 10 January 2012, 21:06.
    sigpic

Comment

• Ne intrebi pe noi??!!!!

Tie sa-ti placa
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

• fuguletz.... cica alutec-urile sunt produse in Germania... deci ar trebui sa fie oricum destul de bune. Daca te intereseaza acel model... cauta-ma maine... poate iti pot oferi un pret bun:P
        B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• sunt misto fugule, dar parca mai tentante sunt unele din ce ne-am uitat noi aseara

Comment

• Jantele sunt 18x8 la un pret chiar bun sincer!! Nu zic pretul pana nu zice CANTO primul!

18x8 5x114.3 ET35/38/45 - 606lei/buc. Asta e ce am gasit eu!

Mai astept si alte preturi, daca sunt mai avantajoase nu ma supar!
            Last edited by fuguletz; 11 January 2012, 13:26. Reason: Automerged Doublepost
            sigpic

Comment

• Referitor la antifonat - antifonarea si montarea difuzoarelor nu se face in parcarea subterana la supermarket. Sti tu la ce ma refer. Suprafata trebuie sa fie curata si uscata, materialul de antifonare Silent Coat se lipeste si daca sunt 5-10 grade sau il poti incalzi usor cu o suflanta daca vrei sa fii sigur.

Legat de roti:
              Cam cat cantareste o roata din asta?
              Last edited by Soran; 12 January 2012, 00:15.
              Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
              Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

• Sincer nu stiu cat cantareste roata in sine ... o sa ma interesez.

Nu e timpul pentru antifonare momentan!! Sa se mai incalzeasca putin afara!

Janta 18x8 cica cantareste 12kg ... mi se pare cam mult !
                Last edited by fuguletz; 12 January 2012, 18:30. Reason: Automerged Doublepost
                sigpic

Comment

• Am renuntat la ideea de 18" din cauza faptului ca se gasesc foarte greu si sunt prea grele ... am revenit la 17" si am gasit ENKEI!
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• astea s frumoase si de calitate (parerea mea)!!!

Comment

• Ori e poza aiurea ori ele sunt in valuri.
                      Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
                      Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
                      www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• Oricum le testez inainte de a le lua ... am incredere in baiat ca am mai luat de la el! Un photoshop mic a la VRN!!
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• nu prea arata cine stie ce ........sincer, pe golan arata mai bine

Comment

• Inca o poza a la VRN cu masina putin lasata!

La 9.1kg/janta eu zic ca e chiar bine, cel putin mie imi place cum arata!
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• 9.1kg la 17" nu e chiar asa de usor. Nebunie cu 6-7kg la dimensiunea asta. Cele pe care le-am avut eu, erau cotate la 6.9kg.
                              Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
                              Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
                              www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• Ma scuzati, alcoolul asta....

Cand am zis 9.1kg ma gandeam la OZ crono 18x8... Jantele de EVO 9 nu am gasit nicaieri ce greutare ar avea!!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google