Rial Nogaro au vreo 10 kile bucata, uita-le :P
B 86 FUG - Megane 3
Collapse
X
-
Defapt 12kg
Le-am uitat de mult
Azi a inceput sa mi se auda ceva metalic la masina, doar in timp ce accelerez. De la 2500rpm in sus se aude si in habitaclu pasageri ... iar dupa 4000rpm nu se mai aude ... zilele astea am cam fost pe post de plug ...sigpic
Comment
-
If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Jante Noi R17 pe stoc in RO!
Jantele sunt produse in Germania!
Anvelope ce sa aleg ? 205/50/17 sau 225/45/17 ?? Sau propuneti alte dimensiuni!
Poza 1: 17x7.5
Poza 2: 17x8Last edited by fuguletz; 31 January 2012, 00:27.sigpic
Comment
-
Fake-uri. Cel putin asa mi se par, mai sunt si copiate dupa jante de top.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
-
Anvelope Zeetex HP-102 225/45/17 - Made in Indonesia
669 Euro/TVA inclus pentru modelul LIFTER si 692 Euro/TVA inclus pentru WARPAttached Filessigpic
Comment
-
par cam mari acele canale de circulare a apei... sa fiu in locul tau m-as uita dupa alte anvelope. banuiesc ca te intereseaza sa tii masina lipita de sol... cel mai bine ar fi sa te orientezi spre niste gume moi si care sa ofere cat mai multa aderenta. astea la ce ditamai canalu au imi lasa impresia ca pierzi nitel din aderenta si e pacat pt cativa euro in plus sa nu optezi pt ceva mai bun
Comment
-
Fuguletz si eu vreau sa-mi iau jante dar pe 15..si-am vazut anuntul ala de pe patru tuning.
La prima vedere am zis wow, si pret ok, si arata bine....
Dupa 5 minute am zis sa caut pe net poze cu ele, ceva real, cum dau pe orice masina, si teapa.Nu gasesti nimic dupa numele lor.Sunt cam fantoma.Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"
Comment
Comment