B 86 FUG - Megane 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jante argintii sau negre cu buza rosie ??

M-ar bate gandul la jantele MSW16 ... 18x8
    sigpic

Comment

• Negre cu buza rosie mi-ar place.
      Fa un sondaj.

Comment

• Mai bine arginti. Negre cu buza rosie dau impresia de table cu dunga rosie.
        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Cam asa ar arata bine, nicidecum ca niste table.

Si un bord+interior asa, pe rosu in cazul tau.
          Attached Files
          Last edited by mr.K; 15 February 2012, 15:49.

Comment

• Pai sunt aproape ca cele de le-a avut .

Cata, hai Cata sa facem schimb, iti dau jantele mele de tabla si tu-mi faci rost de niste reinastella pe 16 . Daca e si e, mai dai TU un vin fiert si gata, ne-ntelegem noi.
            Behehehehehehehehehehe!
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• N-am zis sa puna modelul ala, am exemplificat ca nu seamana cu tablele.
              Sa tot faca omu' afaceri cu tine PAU.

Comment

• stii parerea despre jantele negre (si cu dunga rosie), plus ca ai mai avut
                mai bine argintii sau de ce nu albe, pentru ca nu e culoarea metalizata
                @mr.K: 1.tuningul nu inseamna ca daca ai masina rosie cu folie neagra pe geamuri trebuie sa pui si jante negre+dunga rosie.
                2. jantele negre dau inpresia murdarie, de masina neingrijita
                3: jantele le pui pt a scoate masina in evidenta, pt a evidentia design-ul si formele masinii
                4. in cazul lui cum vrea jante mari in diametru combinatia de jante negre + cauciuc negru nu ies in evidenta, nu o sa fie observate, or sa sa fie niste jante si atat

Comment

• @mr.K: 1.tuningul nu inseamna ca daca ai masina rosie cu folie neagra pe geamuri trebuie sa pui si jante negre+dunga rosie.
                  Si eu care credeam ca trebuie dunga in culoare masinii. Ai masina galbena, tragi dunga galbena pe buza jantelor.
                  Cred ca stie proprietarul cum ii place, noi doar sugeram.

2. jantele negre dau inpresia murdarie, de masina neingrijita
                  Asta sa i-o spui lui PCH.
                  Jantele nu trebuie sa fie musai negre, poti fi fumurii, inchise la culoare. Important e ca modelul sa iti placa, sa intre bine pe masina.

Comment

• Deci jantele vor fi 17x7.5 ... ce anvelope ziceti ? 205/45 ; 215/45 ; 225/45 ; 205/50()

Sa vad, poate gasesc si 2 jante 17x9 ... La tractiune fata merg 17x7.5 fata si 17x9 spate, sau toate 4 la fel?

p.s: Cristi ti-am gasit reinastella pe 16!
                    Last edited by fuguletz; 24 February 2012, 14:58.
                    sigpic

Comment

• p.s: Cristi ti-am gasit reinastella pe 16!
                      Accepta DONATII.

Comment

• 215 45 r17 pe 7.5 J toate 4. e marimea uzuala

Comment

• doamne......tot la jante ai ramas.....cred ca de 6 luni

Comment

• c.vio ... e pe vine si o galerie cu serpisori

Jantele vor fi ATS ... sa vad daca gasesc DTC pe prinderea mea ... daca nu DTM competition!
                            sigpic

Comment

• De la Enkei la OZ ,MSW de la 7j la 9j iar acum ATS .Iti iei pana in 2013 jante?
                              sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Auzi, da numa bine ramai cu jantele stoc?
                                Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
                                Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
                                www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google