B 86 FUG - Megane 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• doar nu lasi masina fara emblema in fata!

Comment

• urata rau fara emblema
      nu`i faci si bad boy ?

Comment

• ar fi trebuit si-o prelungire peste faruri...
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• daca i.ai face prelungire ,sigur iar schimba ff mult aspectu, si alta la mana ai fi primu care ai avea pe megan 3...spor la munca si daca tot te-ai apucat de munca,asculta parerile colegilor u...
          Last edited by grutzz; 18 January 2011, 21:32.

Comment

• +1 Jokeru tot te-ai apucat sa faci o treaba o faceai pana la capat.
            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Ai folosit fibra sau tabla, ca nu prea reusesc sa'mi dau seama?
              Cu bara fata de RS ai rezolvat?

Spor la treaba, sper sa te multumeasca rezultatul!

Te salut!
              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Bai nene dar voi imi stricati toate planurile ?? Odata ce am scos emblema automat urmeaza BADBOY!!!

Bara asta ramane asa ca e crapata, urmatoarea va fi modificata!

Bara fata de RS e prea lata, iau tot modelul asta, va arata mult mai bine cu produsul finit!

partea de pe capota e tabla, era ditamai gaura si baiatul de acolo m-a intrebat daca nu vreau sa-mi sudeze tabla, si i-am zis ca vreau si asta a iesit
                sigpic

Comment

• Pai atunci e bine bre trebuia sa specifici de la inceput sa nu iti mai sara lumea in cap):P
                  sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Mai e o singura problema ... m-am uitat pe 20site-uri cu ala de la service si nu am gasit nici o piesa pentru megane 3. Doar de origine ... o sa fiu falimentat

Daca e scumpa bara o refac pe asta ... ca e crapata doar putin, un bandou e putin crapat dar se pot da amandoua jos si bara devine si ea mai clean(cu proiectoarele sa vad ce fac)
                    sigpic

Comment

• hai ca o sa fie muuult mai frumoasa si nervoasa

de ce nu ai facut cu fibra, acolo la sigla ? nu era mai simplu ?! ..
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Pai ca sa-mi astupe gaura aia ma costa circa 100lei cu fibra, asa a fost 20lei(spaga lu' ala, nici n-a vrut sa accepte si nici eu n-am acceptat refuz )

Daca va avea maine timp baiatul, o voi rezolva si pe aia de pe spate, sa fiu sigur ca o sa fie clean!!
                        Last edited by fuguletz; 18 January 2011, 21:59.
                        sigpic

Comment

• O sa iasa de belea. De abia apuc sa vad produsul finit. Bafta!

Comment

• Mai fugule spala masina ca parca toata e sudata ori pregatesti vreun body kit pentru toata masina ? Hai la mai multe ca o sa iasa meserie masina.

Comment

• asa Cata....strica`ti si tu masina o sa fie urata rau
                              Spor in continuare la tot ce ai de gand sa ii faci si astept rezultatul final
                              sigpic

Comment

• fuguletz gata cum a dat caldura te-ai si apucat de treaba...
                                spor la modificari, o sa fie saxy!
                                Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google