doar nu lasi masina fara emblema in fata!
B 86 FUG - Megane 3
Collapse
X
-
-
-
Bai nene dar voi imi stricati toate planurile ?? Odata ce am scos emblema automat urmeaza BADBOY!!!
Bara asta ramane asa ca e crapata, urmatoarea va fi modificata!
Bara fata de RS e prea lata, iau tot modelul asta, va arata mult mai bine cu produsul finit!
partea de pe capota e tabla, era ditamai gaura si baiatul de acolo m-a intrebat daca nu vreau sa-mi sudeze tabla, si i-am zis ca vreau si asta a iesitsigpic
Comment
-
Pai atunci e bine bre trebuia sa specifici de la inceput sa nu iti mai sara lumea in cap):P
Comment
-
Mai e o singura problema ... m-am uitat pe 20site-uri cu ala de la service si nu am gasit nici o piesa pentru megane 3. Doar de origine ... o sa fiu falimentat
Daca e scumpa bara o refac pe asta ... ca e crapata doar putin, un bandou e putin crapat dar se pot da amandoua jos si bara devine si ea mai clean(cu proiectoarele sa vad ce fac)sigpic
Comment
-
hai ca o sa fie muuult mai frumoasa si nervoasa
de ce nu ai facut cu fibra, acolo la sigla ? nu era mai simplu ?! ..
Comment
-
Pai ca sa-mi astupe gaura aia ma costa circa 100lei cu fibra, asa a fost 20lei(spaga lu' ala, nici n-a vrut sa accepte si nici eu n-am acceptat refuz )
Daca va avea maine timp baiatul, o voi rezolva si pe aia de pe spate, sa fiu sigur ca o sa fie clean!!Last edited by fuguletz; 18 January 2011, 21:59.sigpic
Comment
Comment