B 86 FUG - Megane 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cine ti-a turnat fibra man ?
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

• baiatu ala din ghetou cica....

Comment

• e stramba !!!!!!!
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• daca e stramba inseamna ca ii trebuie ochelari lu' mihai de la ghetto

poze din fata o sa-i fac diseara, pana atunci nu mai ies din casa

matheo66c: pe nenea mihai il stii ?? e un pustiulica de prin colentina cu un golf uraaaaaat (ce n-as da sa aiba si a mea modificarile lui)
          sigpic

Comment

• BadBoyyyyyy bravo fuguletz imi place cum arata
            Y!M: alexut.style

Comment

• hmm ceva frumos,,deci intr-un fel a fost bine venit accidentul asta nu??? acum macar sa ales cu alte ,,frezura'' masina..super tare felicitari,de cand tot zic ,ca o sa ii trag si eu o frezura peste ochii,dar nu m-am tinut de cuvant,m-am luat cu alte prosti...

Comment

• grutzzz: Nu te grabi cu capota, eu am asteptat destul ca sa o fac, ma enervau la culme emblemele alea

191ZUZ: arata chiar bine, nici eu nu ma asteptam

P.S: Sa vedeti senzatie cand o sa schimb bara si o sa inchid gaura aia, cea mai mare senzatie o sa fie sa deschid capota(limba aia suplimentara cu care deschideam capota, nu mai e pe masina ca e sparta, se tine doar in cui acum)
                sigpic

Comment

• a iesit bine ... acum urmeaza "spoiala"?!
                  Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• ma cam bate gandu sa cumpar capota lu colegu nostru de la satu mare. gata facuta,dar sa mai strang lovele

Comment

• 1 singura zi ramasa pana la intrarea in service, cel putin in seara asta ar trebui sa apara piesele, daca nu ... maine cel tarziu! Dar traim in RO, asa ca nu se stie niciodata
                      sigpic

Comment

• lasaneeee, lasaneeee. pune pozeeeee

Comment

• cu ce ? cu troaca nevopsita ?
                          sigpic

Comment

• Nici azi nu o duci ma?
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• Azi ma duc sa vad ce mi-au adus ... ca cica au venit toate piesele ... maine o sa intre la dezmembrat! Care vrea motor si cutie, care vrea scaune ?

De azi incep reparatiile, pana la ora 6 seara ar trebui sa fie gata de vopsit!

P.S: Stiti pe altcineva in bucuresti care lucreaza cu fibra de sticla?? Nenea Mihai e ocupat pana saptamana viitoare! Multumesc!
                              Last edited by fuguletz; 3 February 2011, 09:58. Reason: Automerged Doublepost
                              sigpic

Comment

• Masina in momentul de fata are toate piesele NOI montate! Bara urmeaza a fi modificata putin, apoi mai trebuie doar vopsita . Pana luni sper sa fie gata masina!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google