B 86 FUG - Megane 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am facut si niste stopuri stock sa functioneze cum trebuie!

Am achizitionat anvelope 205/50/16 marca Wanli!
    Attached Files
    sigpic

Comment

• ma...da te doare mana sa-i faci niste poze la a ta ?

Comment

• A mea momentan sta pe dreapta. Am probleme cu rezistenta GMV(pe scurt, e arsa)!! Sper sa nu stau 3 saptamani pe bara cu ea pana vine piesa din franta...
        sigpic

Comment

• de unde ai loat cauciucurile
          vopsitorie preturi bune

Comment

• Ce repede ti-ai luat cauciucurile. Mersi de link, pana la urma decat sa iau SH-uri "de firma", mai bine mai pun putin si iau ceva mai notoriu si nou, la cati kilometri fac eu... se fac din plastic in timp).
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Dacia Shop! 260lei pret final pe anvelopa! Sunt perfecte!

aleXpeed: Mai bine dai putin mai mult si le ai mai mult timp anvelopele ... decat sa dai 400-500lei si sa le tii un sezon (cum am patit eu).
              sigpic

Comment

• Buna investitie,mai ales ca sunt noi..
                http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• asa e,iei ceva mai bun si le rulezi mai mult,sa le rulezi cat mai mult.

Comment

• Anvelope noi montate pe masina!

S-a marit spatiul intre anvelopa si tabla, ma bate gandul serios sa o mai las putin, dar si asa e destul de lasata!

Dati-mi idei ce as putea sa-i fac sa micsorez gaura... la treaba cu taiatul si intaritul amortizorului m-am gandit deja. Sariti cu idei dar nu extrem de costisitoare!

P.s: Poze la cererea lui Mishu, poate se simte si el important
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• asa ma....vezi ca se poate ?
                      si vezi ca singura zice vreea mai jos

Comment

• Deja ma bate gandul la ceva hidraulic sau pe perna de aer! Vara LOW si iarna JEEP !
                        sigpic

Comment

• Intrebare: Ce jante sunt mai bune iarna ?? De tabla sau de aluminiu ?? Pe 15" sau pe 16" ???
                          sigpic

Comment

• parerea mea table ca sunt ieftine si tin la tavaleala si pe 15 ca e cauciucul mai ieftin putin si mai inguste sa taie zapada eventual cu tinte
                            sigpic
                            Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                            http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Ideal, iarna e sa folosesti anvelope cat mai inguste. Daca ai posibilitatea sa'i pui jante pe 15", este ok, in plus sunt si mai ieftine decat cele pe 16".
                              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Le am pe cele de fabrica pe 15" cu anvelope 195/65/15 care o sa iasa la vanzare in curand(anvelopele)!

Ma gandeam la niste jante pe 16" gen cele de duster de tabla, au aceeasi gaura centrala si prindere ca la megane 3 ... de aceea intreb!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google