le-ai montat pe jante?
B 86 FUG - Megane 3
Collapse
X
-
-
Anvelopele sunt ca dimensiune cum erau pe jantele lu' darksid3 ... deci o sa dea bine! Ca si indiciu ...Attached Filessigpic
Comment
-
talon de /35 trebuia aratau mai bine zic eu, puneai rinichii deoparte in portbagaj si.mergeai low and slow
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View Postdaca vrei sa mergi la piata cu ele , merg, daca vrei macar sa aspiri la tuning si incerci sa faci tuning, nu merg ;)Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by hmv86 View Posttalon de /35 trebuia aratau mai bine zic eu, puneai rinichii deoparte in portbagaj si.mergeai low and slow
Originally posted by Dragman View PostHai cu ele pe masina!abia astept sa le vad!
Cristi_xp: Fac masina pentru mine, asa cum imi place
Niciodata nu vor fi toti multumiti, asta n-ai ce face!
Thejock3r: Masina e de zi cu zi, masina personala.Last edited by fuguletz; 12 March 2012, 17:17.sigpic
Comment
-
Ce faci ma?dormi cu ele in pat?sigpic
Comment
-
jokere nu vad de ce jantele lui nu ar fi de tiuning . in fond si la urma urmei 1000 de persoane , 1000 de gusturi . eu zic ca merg foarte bine si la tiuning . ca tu ai ales cu buza , e ca asa ai vrut . eu nu cred ca sunt jante de pista si jante de tuning . sunt doar jante , si jante dedicate intrecerilor auto . si nu ma refer la model
Comment
Comment