B 86 FUG - Megane 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• De acord cu tine si cu voi. I-am spus si eu, a lalait-o mult cu cautari etc etc, intrebari. De apreciat este ca a avut rabdarea sa caute atat. Cu ce n-am fost de acord este ca a scris aici.
    In ceea ce priveste modelul pe care l-a ales, mie unul, lasand la o parte ca-mi este prieten bun, mie unul imi place. Fara niciun fel de falsitate. Daca ar fi fost invers i-as fi spus.

Chiar daca sunt asemanatoare consider ca elementul de efect este dimensiunea cu cei 2" in plus.

Sfatul meu la Cata ar fi ca pe viitor, sa-si ceara sfaturile la cativa baieti apropiati lui (ma scot pe mine de-aici), apoi sa vina cu modificarile 4, 5, 6 si 7.....

Va spun cu toata puterea ca el daca a cerut sfaturi aici, a vrut sa vada parerile voastre si sa-si faca idei....

Voi credeti ce doriti acum.
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• Multumesc cristi de sustinere ...
      Pana la urma ... daca nu va convine ceva ... faceti reclamatie ...
      Last edited by Cezar; 26 March 2012, 11:45.
      sigpic

Comment

• Bai ciobanule! Vorbeste frumos ca asa e bine si civilizat si 2 eu zic sa apreciezi oamenii care zic parerea sincera nu aia de zic "SUPER FRUMOS BRAVO" si cand te intorci cu spatele sa rada de tine. Asa ca deschide ochii nu gura ca e nasol.

Comment

• Aolo ti-ai facut cont , acum 2 ore si ai 3 posturi , pentru ce??ca nu prea inteleg dc te agiti atat, poate sa faca 10000000 de pagini.Ti-a luat painea de la gura,te-a dat afara din casa???de asta suntem unde suntem, si traim in mocirla.
          http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• bogdy ... daca ai o parere de zis zio in fata nu pe forumuri...

daca nu ne-am stii ... macar din vedere as zice, dar laso... zi ce nu-ti place!! Jantele sau numarul de pagini??
            Last edited by Cezar; 26 March 2012, 11:45.
            sigpic

Comment

• Originally posted by fuguletz View Post
              Multumesc cristi de sustinere ...
              Pana la urma ... daca nu va convine ceva ... faceti reclamatie ...
              Bag...!!
              Dovada de "maturitate"...

Originally posted by Eu4yas View Post
              De acord cu tine si cu voi. I-am spus si eu, a lalait-o mult cu cautari etc etc, intrebari. De apreciat este ca a avut rabdarea sa caute atat. Cu ce n-am fost de acord este ca a scris aici.
              In ceea ce priveste modelul pe care l-a ales, mie unul, lasand la o parte ca-mi este prieten bun, mie unul imi place. Fara niciun fel de falsitate. Daca ar fi fost invers i-as fi spus.

Chiar daca sunt asemanatoare consider ca elementul de efect este dimensiunea cu cei 2" in plus.

Sfatul meu la Cata ar fi ca pe viitor, sa-si ceara sfaturile la cativa baieti apropiati lui (ma scot pe mine de-aici), apoi sa vina cu modificarile 4, 5, 6 si 7.....

Va spun cu toata puterea ca el daca a cerut sfaturi aici, a vrut sa vada parerile voastre si sa-si faca idei....

Voi credeti ce doriti acum.
              Vezi pentru cine iei foc...poate il mai si educi putin daca esti prieten mai bun cu el.

Cu asta am incheiat orice discutie pe acest topic,Fugule nu te cunosc personal dar din activitatea ta pe forum te credeam altfel de om,iti doresc sa fii mai calm pe viitor si sa inveti sa mai accepti si critici nu numai "pupincurisme".Numai bine!
              Last edited by Cezar; 26 March 2012, 11:46.
              sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Nu am luat foc doar am expus parerea mea.

O singura remarca ar fi la adresa lui Bogdan. Eu nu sunt tuning man dar urmaresc cu interes in limita timpului disponibil diverse evolutii care imi plac. Asadar, m-as fi asteptat la in loc de 10 pagini si 3 modificari, la un:
                - bara nu este buna din motivele N
                - jantele nu-s bune din motivele X
                - suspensia nu este buna din motivele Y

Cam asa vad eu.

Cred ca aceasta critica i-ar fi adus lui (Cata) multe de invatat. O critica constructiva.
                Last edited by Eu4yas; 25 March 2012, 23:30.
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• Cred ca ne-am vazut de 2 ori...atunci am vazut si masina. Nu am nimic cu nimeni sa nu se inteleaga gresit. Imi palce cum vad ceva aiurea sa zic pt ca asa mi-au zis si mie altii care stiau cu ce se mananca treaba asta. Pe moment ce ma suparam dar la ceva timp imi dadeam seama ca au dreptate. Asa si cu tine ai 10000 de pagini si prea putine modificari la masina. Iar de jante nu pot zice nici de rau nici de bine sunt acolo intre. Asa ca pune mana la treaba si lasa vorbaria ca nu ajuta la nimic.

Comment

• Jantele ... am vrut sa fiu mai cu mot ... pe megane 3 hatchback e singura care o stiu cu jante pe 18" ... suspensia e o problema la masina dar sper sa o rezolv si pe aia.

Bara fata va fi facuta gen RS, vom vedea cum arata!

Bara spate va fi si aia modificata ... momentan nu am idei, dati voi!!!

p.s: Bogdy nu ma mai face cioban ... ascult sfaturi dar nu asa!

MIU-le, nimeni nu ma poate educa, asta sunt eu si asa voi ramane! Daca m-ai cunoaste personal, ai vedea ca sunt alt fel de om!
                    Last edited by fuguletz; 25 March 2012, 23:42.
                    sigpic

Comment

• Pt ce a fost reactia aia cu injuraturi? hai spor la treaba. nu o sa postez ca lumea se supara daca zic ca ceva nu`i bine. Au si iei dreptate apar eu cu 5 posturi si nepriceput sa zic ce e bine si ce nu.

Comment

• Beutura e de vina ..... mi s-a urcat la cap

Bogdy daca tot stai in berceni, unde stiu eu ca am vazut masina de cateva ori... astept sa ne vedem mai des ... discutam etc etc!!

Astept idei si sugestii ... sunt deschis la orice indiciu!
                        sigpic

Comment

• bogdy, tu iei in seama pe toti care scriu aici ?? acum asa e moda, daca esti nou pe forum si ai 5 posturi iti pune semnul "=" intre tine si nepriceput
                          fuguleee, baga mare sa vedem ce faci cu bara aia

Comment

• Mai incetati cu balacareala, ca doar sunteti trecuti de varsta pubertatii.

Criticile se accepta sau se combat cu argumente, nu cu injuraturi.
                            Daca ti se urca bautura la cap, nu mai intra pe forum in momentele alea, ca sa nu ma obligi sa te banez.
                            Ti-am editat posturile si as avea rugamintea sa fie ultima oara cand mai injuri.

Multumesc frumos pt intelegere.

Comment

• Gata lasam baiatu si-a dat seama ca a gresit cu reactia. Imi place ca am vazut aici si oameni care si-au dat seama ca nu am vrut sa zic cu rautate. Multumesc! Spor la treba si fa-ma sa-mi schimb impresia de masina!

Comment

• Sa mai pun niste poze cu masina ... E in lucru inca!
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google