B 86 FUG - Megane 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• se lasa si mai jos si mai jos?

Comment

• De acord, nu mai trebuie lasata .... Nu vei mai putea merge cu ea Cata ... Chiar daca diferenta dintre ce-a fost inainte si ce-i acum nu este mare, o lasi asa ca-i tarsii toate alea de asfalt.

E bine asa traaaaaaaannnnnnttttttttttttiiiiiiitttttttuuuullll lllllleeeeee !
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• salut, sa stapanesti sanatos masina .
        nu au nici o legatura amortizoarele cu garda masinii, fie ulei fie gaz. arcurile regleaza /asigura garda la sol.
        arc+amortizor=arc fara amortizor ca si garda.
        cred ca ai rotile cam mari pentru puterea motorului , 225 pe 100cp e foarte putin si masina este grea.

Comment

• Dennis_TL amontizoarele le scurtez si le intaresc
          MishuRS si aleXpeed momentan nu o mai las, vedem pe viitor ce o fi
          Eu4yas e bine rau asa, se tine perfect
          CataFOF te tai pe tendoane, arogantule
          NYT amortizoarele pe gaz sunt problema la mine, se mai lasa ele pe parcurs
          `dada mersi mult, daca asfalteaza astia strazile o sa avem toti

P.s: M-am oprit aseara langa unu cu un megane 3 ... se uita ala crucis
          sigpic

Comment

• ce scandal face ey4yas asta,ie teama ca daca o lasi mai jos nu o sa-l mai aduci cu tine,sa poa sa bea alcool,alcolistu` din el ,daia comenteaza el,sa fie low
            sigpic
            Poate pentru lume ești o singură personă,dar
            pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• NYT daca ne luam dupa partea din fata a barii de logan MCV sunt mai jos ... iar daca luam in calcul si curbura ... suntem identici ... poc capacu
              sigpic

Comment

• Poze la lumina zilei ...

Momentan doar 2 poze ca erau vecinii cu ochii pe mine
                Attached Files
                sigpic

Comment

• arata interesant al naibi mai drace...bravos...sa ma dai sa vad ce zice
                  sigpic
                  "BRABUS" STYLE

Comment

• Sa le stapanesti sanatos si sa le plimbi cu placere.

Arata super bine si daca nu ma insel cred ca esti unicat pentru ca nu am mai vazut Megane 3 lasat.

Felicitari !
                    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• bv buna treabaparerea mea e s o lasi asa e super okia uite ai si loc de parcare...te invidiez
                      AdY_JmL_2015

Comment

• arata fain asa lasata, acum chiar zici ca-i a lui Fuguletz
                        lipsa text

Comment

• Matheo66c: Cu prima ocazie te dau ( sa vina talonul mai intai ) ... TE CRAP
                          B-53-SDP: Adevarat, e primul megane 3 din romania TRANTIT
                          icstream_no1: Asa ramane masina, cel putin pe moment
                          Bleizer: Acum mai merge, are masina o tinuta de drum perfecta, mai ales cu anvelopele astea de neam prost

P.S: O singura problema mai am la ea, trosneste partea stanga fata ... la viraje pe loc sau la viteza mica... stiti de la ce ar putea fi ??
                          sigpic

Comment

• ce bine arata

parca i-ar trebuii niste distantiere

bafta in continuare !
                            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• distantiere pot sa-i pun pe maxim 10mm ca dup'aia se vede roata inafara pasajului si nu-mi place
                              sigpic

Comment

• Au aparut 2 chestii prin preajma mai nou...
                                1. Chit poliesteric 2k cu fibra de sticla
                                2. Set reparatii: fibra sticla + rasina + intaritor

Pentru cei care nu stiu mai am 1 logan van ... cam jerpelit de tata prin toate colturile ... maine am ce face
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google