O sa dau alta data...acum imi cer scuze la Marius..ca nah...a trebuit el sa ma corecteze . Nu prea is obisnuit cu butonul ala... EDIT :P. Hai sa lasam off-topicul si sa vb despre tuning nu?
Project name : "Ford Focus"
Collapse
X
-
Pai ziceai ceva de niste engel aizuri ...pt bagaboante..sa te confuunde cu bmwurilePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Mai pun o poza. Am si ceva noutati, dar neimportante O sa pun poze cat de curand..numai sa mai spal masina ca e foarte mordaraAttached FilesLast edited by Sebastian.c; 2 February 2007, 09:09.
Comment
-
Mi se pare mie sau sunt pozitii albastre?
Comment
-
Mai bine albe, au cam inceput sa dispara alea albastre de pe masini, cel putin in Bucuresti.
Comment
-
Eu le-am dat jos...e prea de tot .In seara asta am vaz un oltcit al unui politist..avea la pozitii....becuri ce au mai multe culori..ziceai ca era instalatie de pom.Am vaz si pe loganurile de politie pozitii albastre...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment