If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Inca nu stiu cat am investit in ea. Vreau sa fac acest calcul dupa ce o finalizez complet lucrarea. Nu ma gandesc acum cat am investit ca renunt.
Nu trebuie sa uitam ca o la o astfel de masina, pe langa piesele schimbate intra si mana de lucru, a mea si a celor care m-au ajutat.
Cert este ca a inceput sa-mi placa si acum ma bate un gand. Mi-as dori o statie de vopsit completa, unde sa de ma lucrez impreuna cu un vopsit bun pasionat de masini. Sa fac lucrarile asa cum imi plac mie si sa nu depind de nimeni. Este doar un vis, insa daca s-ar ivi ocazia m-as baga sa il realizez.
In capatul chiuloasei este un dop, in apropiere de solenoid. Nu stiu cum, dar pe langa se prelinge un pic de ulei. Cum nu aveam unul nou la indemana, am facut o mica improvizitie care s-ar putea sa nu mai aiba moarte. L-am supraamentat cu silicon.
Cureaua pentru compresor: 4PK-795. Costa 32 RON si se poate cumpara de la BARDI AUTO. Langa ea se afla crucea coloanei de directie, pe care am schimbat-o. Nu prea strangea bine si am zis ca nu este de joaca cu asa ceva, mai bine o schimb.
Erata: supraamprenta cu silicon. Am sarit niste litere pe acolo.
Am o mica problema. Spoilerul fata pe care l-am cumparat este model US si in colturi are gauri pentru side marker (ochi de pisica). Probleme este ca daca vreau sa astup gaurile cu side marker light trebuie sa scot din buzunar cel putin 50 euro. Mi se par multi bani pentru niste plastice reflectorizante.
Ma gandesc ca daca tot am gaurile in bara, sa fac un sistem de ventilatie pentru discurile de frana ori pentru admisie. Va trebui sa studiez un pic, sa vad daca se poate face asa ceva fara sa distrug bara.
Cam pe acolo, dar la un nivel mai mic. Nu visez eu la frane de formula 1, ce am acum este suficient pentru puterea stoc. Insa nu ar strica un pic de ventilatie atunci cand le incing un pic pe viraje.
Sistemul din poza de mai sus e facut din carbon iar pe partea interioara a discului vine ca o 'palnie' imi pare rau ca nu am facut poze si din alt unghi...destul au ras mecanicii aia de mine pt ei era ceva ce vedeau zi de zi iar pt mine a fost prima si ultima data pana in mom de fata cand am fost asa de aproape de o masina de F1 pur si simplu radiam de bucurie
Ideea nu e rea, si ajuta franele, desi nu pare. Gaseste ceva cu care sa acoperi gaura, adica ceva plasa metalica, nu foarte deasa. De acolo vii cu conducta de genul cele pt admisie, pana in dreptul discului.
Se foloseste foarte mult solutia asta, nu numai la Formula 1, ci la orice masina de curse... Solutia are si un revers, poti deforma usor discurile la un parcurs urban, insa cum gaurile nu sunt frontale, vei fi mai ferit un pic
Masina este aproape gata, dar tot in service sta. Am nevoie de alte scaune dar inca nu am reusit sa aloc buget pentru asa ceva. Mai trebuie sa cumpar un set de anvelope 205/45/R16. Nu stiu daca reusesc pana la intalnirea din Martie de la Rasnov sa termin maina ca sa pot veni cu ea.
Spoilerul fata l-am montat pe masina, dar nu prea se potriveste pentru ca de la transport si-a schimbat un pic forma. Inainte sa il vopsesc nu l-am verificat sa vad daca se alinieaza bine la faruri si cu aripile, iar acum nu mai pot sa pun feonul ca sa il aduc la forma initiala. Nu pot sa zic ca este grav, dar era bine daca verificam si il indreptam inainte sa il vopsesc. Acum imi este frica sa nu sara lacul.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment