IF-37-DOC Honda CRX DelSol By Dimsport

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dupa cum ati vazut la intalnirea regionala din Sibiu, Honda asta mica mai traieste. Mi-am facut curaj inainte de intalnire si am dus-o la doctor. I-am schimbat tot kitul de ambreiaj inclusiv volanta cu una usurata. Am ales un kit EXEDY Stage 1 si volanta Fidanza pe care l-am comandat din State la fabuloasa suma de 400$.

Ca sa scanteiasca bine i-am pus fise Vision si buji NGK Iridiu plus schimbat capacul delcou. Si ca sa nu uit am mai bagat in motor ulei Motul 300V 5W30.

De acum motorul merge impecabil, la 230.000km este la prima tinerete. Urmeaza sa ma ocup serios de el anul viitor, in functie de bugetul pe care il voi strange pentru acest proiect. Pana atunci trebuie sa rezolv partea de articulatii si frane, iar spre toamna sa-mi fac curaj la tinichigerie si vopsitorie. Are nevoie de cateva retusuri la tabla si vopsea insa aceasta operatiune este foarte costisitoare ca timp si bani. Planul meu este sa o dezechipez complet, vopsit integral si restaurat/inlocuit piesele uzate.

Daca cineva are poze de la intalnirea regiobala cu Honda il rog sa le postezi aici sau sa mi le trimita pe mail. Am sa caut si eu prin aparat sa vad daca am reusit sa fac vreo poza la masina, in starea de acum.
    Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
    Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
    www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

da doc-ule, hondarul traieste, si s-a descurcat bine la proba de indemanare ! ! !
      sigpic
      The MVP

Comment

La proba de indemanare a fost cuminte, pana nu schimb articulatia si rotile nu vreau sa incerc nimic. Am incercat sa fac cat mai mult zgomot si pentru asta merita un loc fruntas.
        Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100

Comment

B-64-MVP; Traieste pe naiba, e amortit...pune o turbina pe el si sa vezi atunci ce bn traieste.
          http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

aia nu se mai cheama ca traieste , ci respira cu ajutor suplimentar
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Traieste conectat la aparate)))
              sigpic
              "BRABUS" STYLE

Comment

Trebuie sa recunosc ca am o mare slabiciune pentru Honde Dar ca si tine am bicicleta ca hobby iar pentru mine ea ocupa primul loc
                Attached Files
                Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

hahaha super tare sa speli bicla in cada
                  AdY_JmL_2015

Comment

asa faceam si eu la 14 ani , spalam bicla in cada )) , mai bine o duci la spalatorie iti face si interiorul bonus .

Comment

Originally posted by felixb View Post
                      B-64-MVP; Traieste pe naiba, e amortit...pune o turbina pe el si sa vezi atunci ce bn traieste.
                      ...sau moare mai repede. Nu am de ce sa pun turbo pe aceasta masina, ar fi o investitie prea costisitoare si dispare tot farmecul unei plimbari cu decapotabila.

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                      aia nu se mai cheama ca traieste , ci respira cu ajutor suplimentar
                      N-as vrea sa depinde de aparate, imi place cum respira acum.

Originally posted by vgroza View Post
                      Trebuie sa recunosc ca am o mare slabiciune pentru Honde Dar ca si tine am bicicleta ca hobby iar pentru mine ea ocupa primul loc
                      Vad ca ai acelasi hobby insa ca sport extrem. L-am practicat si eu cu o Kona Stab Deluxe insa in Romania nu prea exista trasee amenajate de downhill cum sunt cele din Austria. Prefer acum concursurile de XC, iar la toamna pe 26 septembrie se tine in Cluj - Maros Bike Marathon. Poate ne vedem acolo.
                      Last edited by Doc; 3 August 2010, 00:42.

Comment

Astazi n-am avut ce face si m-am suit pe scuter cu gandul de a merge in vizita pe la cateva magazine de piese auto sa cumpar cate ceva pentru Delsol. Sambata bag iar masina in garaj sa ii mai schimb cate ceva la articulatie. Imi lipseau bucsile de la basculele spate. Le-am gasit pe stoc la Al Padrino la incredibila suma de 82 RON/buc. Maine am inteles ca imi aduc si burdufele de la caseta de directie.

Inca putin si Honda va arata ca noua. Urmeaza sa ii refac aspectul exterior (tinichigerie si vopsitorie) iar apoi sa o asortez cu niste roti de 16".

Comment

Felicitari si spor la lucru in continuare !

Comment

frumoasa sportiva ta
                            AdY_JmL_2015

Comment

Nu stiu daca o pot numi sportiva, dar sigur nu e masina de familie.

Mi-am comandat ulei pentru cutie - HONDA ATF. Am uitat sa il schimb cand mi-am pus ambreiajul. Incerc astazi sa vad daca gasesc pe stoc discuri Brembo Max. As vrea sa le schimb discurile, placutele si lichidul de frana.

Comment

Ieri am desfacut cu succes articulatia fata la Honda si cu ocazia asta am descoperit ca aveam un arc rupt. Noroc ca am gasit un set de H&R OE Sport la un prieten si le-am schimbat. Am mai descoperit un burduc la caseta de directie rupt pe care il voi comanda maine de la Al Padrino.

Astazi era in plan articulatia spate, insa am avut ghinion. Cateva suruburi sunt gripate, unul s-a rupt si imi lipsesc vreo 10 bucsi. Se pare ca nu le-am comandat pe toate. Asa ca maine masina ajunge in service la Honda unde incerc sa desfac toate suruburile.
                                Sa vedem daca gasesc bucsile pe stoc la vreun furnizor de piese, daca nu trebuie sa le comand si dureaza vreo 5-6 zile pana vin.

Sunt curios cum o sa mearga masina dupa ce rezolv toata articulatia si bineinteles cum va arata putin coborata.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google