Originally posted by Doc
View Post
IF-37-DOC Honda CRX DelSol By Dimsport
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ciudat ar fi. Si acolo ce nu s-a restaurat, s-a cumparat nou. Am terminat de citit tot threadul si am vazut ca si pe cea mai mica "nimica" a curatat bine, a dat cu primer si a vopsit. Nu ca sa fiu rau, doar ma mira acest lucru
Oricum, si masina si lucrarea este de nota 10!
Comment
-
-
Momentan, masina sta in parcare. N-am mai miscat-o de vreo luna si ceva. Gumele Michelin PilotSport 3 si jantele de 16" le-am vandut. Daca nu reusesc sa vand masina in urmatoarea perioada, ma gandesc sa ii cumpar jante de 15".
@DaniD: nu te gandit ca a mancat-o rugina pe la motor, doar ca aspectul nu mai este de nou. Apar mici pete de rugina la o masina care sta in parcare si nu merge pe strada.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Nu e secret deloc. O vand cu 6500 euro, jumatate din suma investita in acest proiect.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
Comment
-
Gata. Frumusetea asta si-a gasit un nou proprietar. Stiu sigur ca va avea grija de ea si ii va aduce noi modificari.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
Comment