Nu stiu de ce dar cred ca i-ar sta mai bine cu jante de 16".
IF-37-DOC Honda CRX DelSol By Dimsport
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
-
Acum sunt la garaj si avand in vedere vremea de afara, parca as baga masina inautru sa mai mesteresc pe la ea. Trebuie sa scot ECU si sa vad ce versiune este pentru a comanda unul programabil. Poate mai fac cateva poze cu ocazia asta.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
Comment
-
Daca nu se simtea criza si la mine acum cine stie, poate ma apucam de un Mitsubishi EVO, dar asa ma multumesc si cu o masina mai ieftin decat Logan.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
-
Deci am avut placerea sa ma dea Doc cu racheta rosie ca altfel nuu pot sa o numesc...e dementiala....cel putin cad intra V-tech-ul...pffff....eu ii doresc lui Doc succes si sper ca rezultatul sa fie pe placul sau...Bafta DOCsigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Am zis astazi ca mai fac una alta la ea, dar mi-am dat seama ca saptamana viitoare o desfac complet asa ca nu are rost sa umblu acum. Totusi m-am documentat. Trebuie sa rigidizez sasiul si caroseria. As avea doua variante, sa comand de pe net piese deja facute pentru acest model sau dupa ce o desfac sa incep un proces de intarire a sasiului prin bare sudate.
La partea de motor treaba sta in felul urmator: sa raman la cilindreea de 1.6L schimb bielele cu unele mai scurte si sa urc turatia la 9500-10.000RPM sau pun stroker 84.5mm sau 87.2mm si il fac de 1.8L.
Apropo...ceva sugestii pentru iluminarea bordului, avand in vedere ca in '92 nu prea erau leduri.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Le stiu dar am impresia ca lumineaza prea puternic si noaptea sunt deranjante. De show arata bine, insa nu sunt comode.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Maine plec la Sighisoara sa ma imprietenesc cu masina pe drumuri virajate. Deja de luni intra in lucru si o sa-mi fie dor ea, vreo 1-2 luni va sta la reparat. Am tot mers cu ea in fiecare zi prin Bucuresti si se comporta foarte bine in trafic. Raspunde rapid la apasarea pedalei de acceleratie, e fasneata si te poti strecura usor printre alte masini. Evacuarea e de mare efect, face galagie moderat si avetizeaza ceilalti soferi ca sunt in zona putin sub oglinzile lor (cel putin la SUV-uri).Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Momentan reconditionare si mai incolo, daca fac rost de buget ma bag la modificari de putere. Masina are potential, m-am dat cu ea de la Sighisoara pana la Brasov si daca ii dai ture poate face orice, sta bine pe viraje chiar si asa cu suspensia praf si jante de 14 cu gume de iarna.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
Comment