mananca asfaltul , stiu cum e , si eu ziceau ca am nos cand mi`am resoftat`o.
Dacia SuperNova
Collapse
X
-
Azi am pus injectoarele de logan de 1.6, pentru inceput masina merge f bine, trage de jos mai bine.
O sa verific bujiile sa vad amestecul. si poate un test sau o cronometrare.
se pare ca injectoarele nu se prea potrivesc cu ce am eu acolo, amestecul e prea bogat deci injectoarele is de vanzare pret 200 RON fix
Comment
-
Si ca sa nu zice-ti ca stau si nu mai dau nici un detaliu de masina.
Am participat in weekendul care tocmai a trecut la un eveniment de DragRacing la vatra dornei unde am luat locul 2 la grupa A1 75 Cp, fiind invins de un citroen axn o masina extrem de usoara care merge f bine.
Ca si victime la libere : fiat punto model nou 90 cp; bmw e36 318 is; vw golf 1.9 tdi 101 cp
Comment
-
bv..ai facut ceva victime..bafta in continuare..
Comment
-
Cata m-am dat cu un is la satu mare dar avea blocabil pe spate si a plecat mult mai bine + a plecat la galben si m-a batut aprox la 2 masini; tocmai de aia m-am dat cu asta la libere sa vedem diferenta si i-am dat destul de binisor ( cred ca aprox o masina). La final tipul a zis ca nu ii merge bine masina. Acuma nu pot zice nici da nici nu dar la linii nu vi cu o masina care nu merge.
m-am mai dat iar cu un logan din suceava cred 1.6 16v dar a trebui sa franez inainte de finish.
Il rog pe posesor daca vede postul sa deie detalii despre logan.
Comment
-
pai gandeste-te ca intre aia care vin la linii multi sunt si cocalari ,si mai multi vin cu masinile stock)
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by tedyystaff View Postsalut eu is posesorul loganului de suceava masina ii 1.6 16v si ii stoc nu i-am umblat la motor ,super masina ta bafta si la cat mai multe victime
Poate vi la baia mare in 29 august daca se tine.
Numai bine
Comment
Comment