Dacia SuperNova

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

mananca asfaltul , stiu cum e , si eu ziceau ca am nos cand mi`am resoftat`o.

Comment

cumpar injectoare logan 1.6 daca ma poate ajuta cineva

Comment

posibil sa iti fac eu rost. iti spun diseara. daca ai facut rost pana atunci posteaza aici ca sa stiu

Comment

frumoasa masina...90cp...e ceva din motoru ala...bv
          AdY_JmL_2015

Comment

Azi am pus injectoarele de logan de 1.6, pentru inceput masina merge f bine, trage de jos mai bine.
            O sa verific bujiile sa vad amestecul. si poate un test sau o cronometrare.

se pare ca injectoarele nu se prea potrivesc cu ce am eu acolo, amestecul e prea bogat deci injectoarele is de vanzare pret 200 RON fix
            Last edited by Calin_UKU; 7 August 2010, 00:16. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Si ca sa nu zice-ti ca stau si nu mai dau nici un detaliu de masina.
              Am participat in weekendul care tocmai a trecut la un eveniment de DragRacing la vatra dornei unde am luat locul 2 la grupa A1 75 Cp, fiind invins de un citroen axn o masina extrem de usoara care merge f bine.
              Ca si victime la libere : fiat punto model nou 90 cp; bmw e36 318 is; vw golf 1.9 tdi 101 cp

Comment

IS-ul are 140 cai....hmm

Comment

bv..ai facut ceva victime..bafta in continuare..
                  http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

Cata m-am dat cu un is la satu mare dar avea blocabil pe spate si a plecat mult mai bine + a plecat la galben si m-a batut aprox la 2 masini; tocmai de aia m-am dat cu asta la libere sa vedem diferenta si i-am dat destul de binisor ( cred ca aprox o masina). La final tipul a zis ca nu ii merge bine masina. Acuma nu pot zice nici da nici nu dar la linii nu vi cu o masina care nu merge.

m-am mai dat iar cu un logan din suceava cred 1.6 16v dar a trebui sa franez inainte de finish.
                    Il rog pe posesor daca vede postul sa deie detalii despre logan.
                    Last edited by Calin_UKU; 16 August 2010, 17:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

pai gandeste-te ca intre aia care vin la linii multi sunt si cocalari ,si mai multi vin cu masinile stock )
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Felicitari pentru masina si pentru rezultatele obtinute.
                        Bafta in continuare si spor in realizarea planurilor!!!
                        sigpicFast&Furious
                        Team CSR
                        Logan Club CLUJ

Comment

salut eu is posesorul loganului de suceava masina ii 1.6 16v si ii stoc nu i-am umblat la motor ,super masina ta bafta si la cat mai multe victime

Comment

Originally posted by tedyystaff View Post
                            salut eu is posesorul loganului de suceava masina ii 1.6 16v si ii stoc nu i-am umblat la motor ,super masina ta bafta si la cat mai multe victime
                            frumoasa masina ta, nasol ca nu am putut finaliza cursa. Era frumos de veneai si sambata cand erau libere.
                            Poate vi la baia mare in 29 august daca se tine.
                            Numai bine

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google