Asteptam pozele
My 2nd Ride ~Citroen~
Collapse
X
-
In sfarsit niste poze ... Intre timp am vopsit si stopurile rosu complet
La iarna o sa o bag si la cosmetizat, vopsit chestii
Comment
-
-
Scrie in primul post: 1.4.
Mie imi place mult modelul asta. In urma cu 10-13 ani aveam un vecin care avea vreo 3, printre care si un break.
@PRESTIGE, Citronul are 24 de ani. Eu zic ca arata bine pentru varsta lui.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Comparăm mere cu pere. Ce are în plus această maşină faţă de cele din ziua de azi este faptul că e mult mai rară, are ceva special, ca multe alte maşini vechi pe care le vezi foarte rar. Când vezi una în trafic îţi cam atrage atenţia, dacă ai cât de cât habar despre maşini. Mai mult decât arhicunoscutele bmw-uri şi audiuri de care sunt sătul şi le au toţi.
Când am venit de la munte pe dn1, după revelion, am condus un volvo 460 al unui prieten. Nu că ar fi prima oară, am tot condus-o şi îmi place mult. Când a fost ultima oară când aţi văzut un 460 pe stradă? (sau un BX). Eh, pe drum ne-am întâlnit cu un alt 460, ne uitam unii la alţii pe şosea, până la Bucureşti ne-am ţinut unul după altul, a fost distractiv.
Cât mi-ar place un saab 900 turbo de exemplu, doar că nu prea mai găseşti piese pt el şi mai ales n-or să se mai găsească.
Comment
-
Originally posted by ionescu liviu View PostComparăm mere cu pere. Ce are în plus această maşină faţă de cele din ziua de azi este faptul că e mult mai rară, are ceva special, ca multe alte maşini vechi pe care le vezi foarte rar. Când vezi una în trafic îţi cam atrage atenţia, dacă ai cât de cât habar despre maşini. Mai mult decât arhicunoscutele bmw-uri şi audiuri de care sunt sătul şi le au toţi.
Când am venit de la munte pe dn1, după revelion, am condus un volvo 460 al unui prieten. Nu că ar fi prima oară, am tot condus-o şi îmi place mult. Când a fost ultima oară când aţi văzut un 460 pe stradă? (sau un BX). Eh, pe drum ne-am întâlnit cu un alt 460, ne uitam unii la alţii pe şosea, până la Bucureşti ne-am ţinut unul după altul, a fost distractiv.
Cât mi-ar place un saab 900 turbo de exemplu, doar că nu prea mai găseşti piese pt el şi mai ales n-or să se mai găsească.
Originally posted by b3t!v View PostIntradevar cu niste jenti ar arata mai bine insa sa nu batem campii. Fara suparare mishu, insa un logan este clar peste acest citroen rezulta ca mai bine alegem loganul.
Nu stiu unde am scris eu ca am facut threadu sa compar bx`u cu loganu sau mai stiu eu ce
Originally posted by retro 590 View PostO vopsea noua si un set de jante si cred ca masina ar arata mult peste un Logan
Originally posted by vitriol View PostScrie in primul post: 1.4.
Mie imi place mult modelul asta. In urma cu 10-13 ani aveam un vecin care avea vreo 3, printre care si un break.
@PRESTIGE, Citronul are 24 de ani. Eu zic ca arata bine pentru varsta lui.
Si cu suspensia aia , pot sa spun ca fac ceva show prin oras
Originally posted by alin_bmx View PostSincer as lua oricand un BX decat un Logan,dar fiecare cu parerile lui.
Mishu-ce motor ai pe BX?Arata cam aiurea prelungirea aia rotunjita asa,merge mai bine una mai "patratoasa".
Originally posted by PRESTIGE View PostSincer, loganul arata de 100 de ori mai bine! Fara suparare!
Ca asa pot spune ca si o Laguna 3 coupe e de 1000 de ori mai buna si mai frumoasa decat loganu ,cam aceasi comparatie :P.
Comment
-
Mishule baga aici un ochi poate te intereseaza : http://forum.*******.ro/238-zona-com...sel-piese.html
Sper sa nu se considere reclama sau ceva, dar poate are omu nevoie de ceva la masina.
Iti trimit sit-ul pe pm.sigpic
Comment
Comment