Sa o stapanesti sanatos. Si eu pusesem ochii pe ea DRN.
Clio 2 RS Ph2
Collapse
X
-
Multumesc frumos de urari !
intr-adevar , statea motorul bine sub capota la logan,am stat un pic pe ganduri pentru ca m-a tentat asta, doar ca nu cunosc oameni competenti pentru un asemenea proiect,plus ca un RS mai are si alte plusuri nu doar motorul .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Mishu View Posto intrebare : cati cai are?
Originally posted by vgroza View PostFelicitari pentru masina , e suprer calumea !
P.S. Filtru ala e Bmc CDA care e versiunea cea mai scumpa cu carcasa din fibra de carbon si la diblu pret fata de Bmc DIALast edited by Cristi_Xp; 23 November 2010, 17:02.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
)
merci . Sa stii ca sta destul de bine masina ,singura parere e ca am impresia ca e cobarata la maxim ,si nu e foarte placut pe strazi .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
nu am nici un plan , mi-am comandat distributia + fulia defazoare, apoi un pivot si o flansa de amortizor .
S-ar putea sa vand jantele sa le pui pe cele de pe logan .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
inca cateva poze dinainte sa o cumpar .
mai multe dupa ce apuc sa o trec pe numele meuPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment