Originally posted by al!n
View Post
Clio 2 RS Ph2
Collapse
X
-
http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
-
nu e cea mai buna alegere motul 300v ! iti spun ca am facut mai multe schimburi cu 300v la motocicleta . e un ulei bun dar nu pentru regim de mers pe strada. de exemplu l motor il schimb la 5000 km . motul 300v dupa 1500 km e apa chioara , ba mai mult motorul merge ciudat . e un ulei "reising" protejeaza motorul foarte bine dar pentru perioade scurte de timp . btw , acum merg pe repsol si la motor si la masina si sunt multumit .
Comment
-
Nu stiu ce ulei se foloseste la motoare , dar pentru masini e cel mai ok .Ultimele 2 schimburi am bagat in logan doar de asta .Schimburile oricum le fac la maxim 10 mii .
Pentru competitii , este 20w60 .
5w40 se foloseste in aplicatiile de strada nu scrie niciunde ca e racing ,ca sa nu mai vorbim ca nu pot schimba la 15 mii rpm cu masina ca la o motocicleta . Daca motulul nu este ulei bun , ce sa mai vorbesc despre castor,mobil1, dacia hoil si alta porcarii ...
Cand vorbim de 300W facem si referire la ce urmeaza...300v .. adica power ...racing ...chrono...le mans pentru ca e posibil ca masinii sa nu ii placa ceva , cum aveam de ex in logan Mobil 1 5w50 care in 10 mii km am pierdut 1 litru .Last edited by Cristi_Xp; 4 February 2011, 18:57.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
bucse powerflex pentru suportul de la cutie de jos .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
-
un pic de argintiu la exterior ... dar nu unde te-ai gandit tu )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
bieleta de pe clio ph1 seamana cu cea de logan , dar nu stiu daca e acelasi lucru . Alea de pe ph2 nu cred se potrivesc .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Comment
-
Comment