Salut domnule, cum merge jucaria cu clapeta asta? Consumul cum mai sta? (cred ca nu mai ia 5.2 l/100km la 90 km/h)
Clio 2 RS Ph2
Collapse
X
-
nu prea ma car in exterior cu ea .Pana la mare la dus am scos 7.1% cu mers 140 pe autostrada si 2-3 sectiuni 180 .La intors am facut cruiseul si am mers pe cruise toata autostrada si mi-a luat 7.5% ,am si facut o gramada de depasiri inapoi spre casa.
Daca merg la arad in weekend iti spun cat imi ia
Aia cu 5.2% a fost primul contact cu masina si cu taicamiu in dreapta ,deci a fost la consum ) .
Si cu clapeta mare daca nu dai in ea tot nu consuma ca ea se adapteaza astfel incat sa nu arda benzina aiurea .Last edited by Cristi_Xp; 12 September 2011, 22:32.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Consumul ala de 5.2 l-am mai reusit odata cand mergeam acasa ,cu 50km de drum european unde am mers cam 100-120 care s-a continuat cu un drum national si mers cu 50-60 la ora ) ,Aia a fost singura data cand am mers cu clio acasa , de atunci merg cu loganul, loganul are exclusivitate pe acolo .
pai pana la mare am prins totusi 300 km de autostrada care au dat peste cap tot consumul . Doar autostrada lua undeva pana in 8,5-9%
Nu sunt genul care sa imi faca placere sa merg cu 200 constant , pot spune ca de cand am masina nu cred ca am mers 200 , doar daca m-am apropiat usor de numarul ala si aia de cateva ori.Placerea mea e sa aibe acceleratie .Am mers 140 ca era autostrada si asa se cerea )
Oricum nu am luat`o ca sa merg la consum ,nici cu loganul nu merg tot timpul la consum , dar mai sunt zile de maxima plictiseala si atunci e fain de admirat peisajul )
Azi mi-a venit furtunul ca cel vechi nu se mai potrivea si am achizitionat un filtru BCM CDA ca ala ce il aveam eu inainte nu era BMC.
Cu ocazia asta o sa trec pe rosu pentru compartimentul motor, ca da mai bine contrastul cu negru .Attached FilesLast edited by Cristi_Xp; 13 September 2011, 00:21.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Cristi, Clio este o bijuterie. Comparand cu Loganul, care e inalta ca dulapul si fara aerodinamica, 140 km/h e limita superioara unde masina cat de cat mai are un pic stabilitate pe sosea, iar vantul deja incepe sa iti "asigure sonorizarea" in habitaclu. Peste 140, "simfonia" aerodinamicii Loganului e totala.
In privinta Clio - la 140 esti ceva mai relaxat decat cu Loganul la 100 km/h - buburuza e lipita de sosea si comenzile (volan, pedala aceleratie, tinuta de drum) raspund foarte prompt la comenzi, in conditiile in care chiar te misti pe sosea (adica nu poti spune ca dormi pe tine)
Comment
-
oricum nu e confortabil deloc , mai ales sa mergi 800-900 km intr-una ,parca si acum simt coltul de la scaun in spate.Imi pare rau ca nu am tinut scaunele ce le aveam pe logan sa le fi pus pe clio .Atat pozitia la volan cat si comportamentul masinii se asemeana cu un cart )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
-
Comment
-
Originally posted by Mishu View PostVazut 72 CUP`u la prima teve . Ce plecare nervoasa ai avut
Comment
-
a dat ca trebuia sa schimb 2a si decuplam ... ca nu imi intra in 2 si de acolo fumul si eram cu pedala jos da in viteza nu intrase si decupla .Am vazut si eu la tembelizor.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
la televizor era altceva , tot startul dar din cealalata parte .Nu prea am filmari ca eu nu am stat mult ,mi-am scos timpul urmarit si am plecat acas )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Last edited by Cristi_Xp; 20 September 2011, 12:55.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment