foarte bun timpu', esti pe drumul cel bun.
Clio 2 RS Ph2
Collapse
X
-
-
-
clio??? mai bine iti iei un logan de asta frumos ce au oamenii pe aici, pasionatii stiu de ce .... clio si symbol sunt cele mai urate masini posibile... mai urate si decat fiaturile.. am fost in vacanta intr-o vara in italia si am vazut numai masini de alea urate dea le lor si abia asteptam sa vin inapoi in tara sa vad loganele din nou,.... scapa de el si iati un logan de asta frumos, farurile alea de la symbol... yaksLogan laureat 1.2
Comment
-
cand o scoate Dacia ,Logan RS o sa mai imi iau un logan ) .
Pana atunci nu am la ce sa mai imi iau inca unu ,ca am deja unu .
Doar un necunoscator ar putea compara asta cu un symbol ))Last edited by Cristi_Xp; 14 October 2011, 21:52.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
azi am refacut si eu evacuarea pentru ca cea stock a ruginit toata .
Am ales diamentru pe 60,3 mm ca pe 63 n-am gasit coturi .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Comment
-
nu-l mai pun fanele , ca o sparg si pe asta
Originally posted by fuguletz View PostSi era asa greu sa iei teava de 63 si sa o strambi singur ?
N-am citit tot topicul deci nu stiu ce ai facut la masina si ce nu ...
Pai sa pui mana sa citesti ... ca sa fii informat !Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
si un update din partea mea )Attached FilesPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
ai cumva TFSI( fuel stratified injection) pe masina?
Comment
Comment