Clio 2 RS Ph2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• lasa ca am vazut si eu un clio prin bucale acum 2 sapt cu TM 72 RRS, idem ca al lui si puteam sa jur ca el e
    ulterior am vazut ca are TM 72 CUP

Comment

• Scandurel dai o pagina in spate si ai sa vezi ca are nr chiar 72 RRS. ))
      AG 16 Y M A

Comment

• Originally posted by katalin_89 View Post
        cumva ai trecut acum o saptamana prin racari cu masina asta?
        am fost la targoviste...posibil sa fi trecut pe acolo.

Originally posted by geo_ultras View Post
        lasa ca am vazut si eu un clio prin bucale acum 2 sapt cu TM 72 RRS, idem ca al lui si puteam sa jur ca el e
        ulterior am vazut ca are TM 72 CUP
        chiar e 72 RRS ) , 72 CUP am avut dupa ce am cumparat-o ,apoi m-am plictisit si am schimbat.Mai sunt in Buc 1-2 sapt,momentan sunt in Mamaia pentru cateva zile.

Originally posted by pojejena View Post
        Si in sfarsit cati caluti ai "adunat" per total ? )
        nu cred ca foarte multi, e o masina pretentioasa la tuning,obtii cai foarte greu cu costuri foarte mari.
        Last edited by Cristi_Xp; 19 August 2012, 03:08. Reason: Automerged Doublepost
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Eram sigur ca am vazut masina in Targoviste, ai trecut intr'o seara pe la stadionul municipal, eram acolo in parcare. Mi'a atras atentia masina ta.
          sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

• Originally posted by al!n View Post
            Scandurel dai o pagina in spate si ai sa vezi ca are nr chiar 72 RRS. ))
            dute ba umflatule, m-am uitat la primele pagini ce vrei
            XP: mergeai incet, regulamentar, cu dopu` la burlan

Comment

• ce sa-i faci,incurc si eu traficul, ca vad ca aici toata lumea merge in modul racing...mai ales taximetristii.
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• da, in special cei de la PELICANUL si cu numere de IF si mai negri la ten

Comment

• un pic de tiganie extrema...
                  Inca nu sunt convins de rezultate,singurul lucru cert e ca se misca mai bine pe turele medii...
                  Attached Files

Comment

• Bleah...ce urat.Singurul care imi place e filtrul de aer.
                    sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• filtru de aer varianta saracului

am luat si un "d-asta" ) sa vad care e treaba cu admisia ...
                      Attached Files

Comment

• Sa fie cu folos .Nu imi dai mie stickerul? .
                        sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• daca nu l-am aruncat deja, ti-l fac cadou )

Comment

• un pic de stat in ploaie ...
                            Attached Files

Comment

• felicitari pentru cupa .....
                              cum e cu noua admisie ?
                              sigpic
                              Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                              http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• am dat-o jos , imbogatea prea tare amestecul ,deci venea aer mai putin decat cu aia stock.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google