Ford Fiesta B 50 KNZ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ford Fiesta B 50 KNZ

Hai ca sa nu ajung pe ultima pagina, am luat aseara aparatu si i-am tras cateva poze
    Attached Files
    Last edited by SoSoRyNeL; 26 July 2010, 19:05.

se aprinde misto bordu;)
    AdY_JmL_2015

Comment

Cateva poze artistice, gen a la joker :>
      Attached Files

Comment

frumoasa culoare in bord ;) bafta cu modificarile pentru la anu si Sarbatori Ferecite!!!
        sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

Avand in vedere ca n-am salariu(am o alocatie care o cheltui si pe aia la trapez la shaorma) tot am apucat sa iau legatura cu Dragman si sa-mi indese si mie niste cateva leduri pe ici pe colo, transformandu-mi interioru masinii in bucatarie Cateva poze cu telefonu. mersi inca o data dragman
          Attached Files

Comment

Arata bine asa luminata, asta a fost printre primele lucruri care le-am schimbat la fodu meu ...vezi nu mai manca shaorma de la trapez ca mai au carnea veche din cand in cand..D
            http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

bravo arata bine plafoniera , nu o prind yo la scoala direct la rumaru spate ma duc stiind ca ai leduriacolo ti le iau cu tot cu lampa .....ka yo nu am leduri acolo )) bafta

Nu mai scrie mirc.Merci.
              Last edited by valeriuciprian; 15 February 2011, 21:29.
              sigpic
              Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
              http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

Ingrijita masinuta, imi place cum arata bafta in continuare la ce ti-ai propus!

Comment

Ce luminiteeeeeeeee . Acum ai mega-plafoniera...Imi place placuta cu "Am dat spaga"
                  Y!M: alexut.style

Comment

hai ca se aprind frumos!la mai multe leduriiiiiii vecinee))
                    AdY_JmL_2015

Comment

Originally posted by Mariusrs View Post
                      Arata bine asa luminata, asta a fost printre primele lucruri care le-am schimbat la fodu meu ...vezi nu mai manca shaorma de la trapez ca mai au carnea veche din cand in cand..D

Cand ai foamea in tine, crezi ca ma duc pana la dristor sa iau proaspata, plus ca aia de la dristor s-au cam prostit de mult asa...adio shaorma mica sau mare, acu ai una si aceiasi...
                      Originally posted by lau911 View Post
                      bravo arata bine plafoniera , nu o prind yo la scoala direct la rumaru spate ma duc stiind ca ai leduriacolo ti le iau cu tot cu lampa .....ka yo nu am leduri acolo )) bafta

Nu mai scrie mirc.Merci.
                      Ai grijaaaa, ai vazut ce a patit acu cateva zile baiatu cu peugeotu? era decorata cu hartie igienica, asa ca nu ma face sa plec de la ora lu dirigata sa-ti impodobesc masina)

Originally posted by jelly View Post
                      Ingrijita masinuta, imi place cum arata bafta in continuare la ce ti-ai propus!
                      Mai ingrijita ca a ta nu cred ca poate sa fie! Mersi momentan n-am alte planuri ca e masina lu tata si i-am propus folie ca ce sunt om de folie:-@ Eh poate o sa imi mai vina vreo idee
                      Originally posted by 191ZUZ View Post
                      Ce luminiteeeeeeeee . Acum ai mega-plafoniera...Imi place placuta cu "Am dat spaga"
                      Nu stiu de care e kilo, mega, giga, da mie imi place. Cu placuta aia vin astia in spatele meu si imi dau flashuri sau ma depasesc si se uita la mine razand)

Unde sa mai bag vecine?
                      Last edited by SoSoRyNeL; 15 February 2011, 23:26.

Comment

in pozitii,stopuri ca vad ca se poarta e noul trend)n ai stopuri pe leduri:O nu existi
                        AdY_JmL_2015

Comment

In pozitii ce naiba, daca aveam csenoane mai ziceam, da asa am pozitia alba si faza scurta normala...Astia din pantelimon sunt cu leduri in stopuri)) Noi stem sector 3

Comment

acu am vazut topicu
                            misto bre masina se preteaza la tuning

Comment

Se preteaza, da s-ar preta si mai mult daca ar fi pe numele meu) mai am de asteptat

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google