Hai ca sa nu ajung pe ultima pagina, am luat aseara aparatu si i-am tras cateva poze
Ford Fiesta B 50 KNZ
Collapse
X
-
Cateva poze artistice, gen a la joker :>
Comment
-
Avand in vedere ca n-am salariu(am o alocatie care o cheltui si pe aia la trapez la shaorma) tot am apucat sa iau legatura cu Dragman si sa-mi indese si mie niste cateva leduri pe ici pe colo, transformandu-mi interioru masinii in bucatarie Cateva poze cu telefonu. mersi inca o data dragman
Comment
-
Arata bine asa luminata, asta a fost printre primele lucruri care le-am schimbat la fodu meu ...vezi nu mai manca shaorma de la trapez ca mai au carnea veche din cand in cand..D
Comment
-
bravo arata bine plafoniera , nu o prind yo la scoala direct la rumaru spate ma duc stiind ca ai leduriacolo ti le iau cu tot cu lampa .....ka yo nu am leduri acolo )) bafta
Nu mai scrie mirc.Merci.Last edited by valeriuciprian; 15 February 2011, 21:29.sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Originally posted by Mariusrs View PostArata bine asa luminata, asta a fost printre primele lucruri care le-am schimbat la fodu meu ...vezi nu mai manca shaorma de la trapez ca mai au carnea veche din cand in cand..D
Cand ai foamea in tine, crezi ca ma duc pana la dristor sa iau proaspata, plus ca aia de la dristor s-au cam prostit de mult asa...adio shaorma mica sau mare, acu ai una si aceiasi...
Originally posted by lau911 View Postbravo arata bine plafoniera , nu o prind yo la scoala direct la rumaru spate ma duc stiind ca ai leduriacolo ti le iau cu tot cu lampa .....ka yo nu am leduri acolo )) bafta
Nu mai scrie mirc.Merci.
Originally posted by jelly View PostIngrijita masinuta, imi place cum arata bafta in continuare la ce ti-ai propus!
Originally posted by 191ZUZ View PostCe luminiteeeeeeeee . Acum ai mega-plafoniera...Imi place placuta cu "Am dat spaga"
Unde sa mai bag vecine?Last edited by SoSoRyNeL; 15 February 2011, 23:26.
Comment
Comment