Un mic test facut de Silviu,arata bine
Clio Turbo-k4m
Collapse
X
-
-
urate jantele ).....cat vrei pe ele ?sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
-
pozele 2 si 3 sunt o masina , un beetle din 67 care e aproape gata , azi a fost caroseria vopsita . Masina a suferit upgradeuri la motor( 1.6 55cp in loc de 1.2 ) si la frane, discuri de frana pe fata de golf si tamburi modificati pe spate. Jante aliaj pe 16 etc. In pozele 1si 4 avem alta broscuta din 72. Doar ce a venit, am separat caroseria de sasiu si asteptam partile de caroserie din brazilia germania pt a putea la tinichigerie.
Comment
-
pfffff.......superbe ,astept poze cu "broastele" finalizate,scuza-ma ca te intreb,sant ale tale sau lucrezi la ele ?sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
-
kkk k03s
si inca ceva ... dar cu alte cauciucuri . poza e de probaAttached FilesLast edited by silviu_cos; 7 March 2012, 00:22.
Comment
-
cu 205/40/17 se mareste diametrul rotii fata de ce am acum 195/55/15 cu 1 mm pe diametru . jantele acum au 225 45 17 , nici macar nu pot vira cu gumele astea , ca sa nu mai zic ca daca las cricul jos pe spate imi ating in bara . eu zic ca o sa arate bine cu cauciucuri cu talon mic . ramane de vazut
Comment
-
Originally posted by silviu_cos View PostInca nu m-am hotarat ca sa zic asa . Mi-e sa nu se inmoaie amortizoarele dupa o perioada . Si oricum la ce vreau eu sa fac din masina, nu o sa stau sa le schimb cu alea stock in functie de sezon. masina va cobora si va ramane jos pana la vanzare , eventual in zilele de iarna cu zapada mare nu ies cu ea . Inca sunt in deriva , argumenteaza cum se comporta suspensia si o-m vedea. sunt deschis si chiar vreau sa aud pareri , ca nu le schimb in fiecare zi .
barile si eleronul sar din schema pentru a merge la vopsit.
Multumesc moderatorului pentru schimbarea titlului .
O intrebare am . Odata cu schimbarea scaunului am anulat si un un airbag lateral . Acum am martorul airbag aprins in bord . se poate sterge eroarea cu dtt-ul? dupa operatiune se va mai aprinde martorul , tinand cont ca eu acum nu mai am scaunul original cu airbag?
inafara de dtt ce solutii mai sunt pentru a pacali computerul ??
Comment
Comment