Clio Turbo-k4m

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Un mic test facut de Silviu,arata bine
    Attached Files
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

• urate jantele ).....cat vrei pe ele ?
      sigpic
      Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Mersi matheo. Pun poze si cu caroseriile si cu sasiurile dar doar daca ma ajuta nea matheo ca nu pot uploada de pe telefon.

mai dau si bani numai sa ma scapati de ele ))
        Last edited by silviu_cos; 29 October 2011, 20:40. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Poze cu "broscutele".
          Attached Files
          sigpic
          "BRABUS" STYLE

Comment

• pozele 2 si 3 sunt o masina , un beetle din 67 care e aproape gata , azi a fost caroseria vopsita . Masina a suferit upgradeuri la motor( 1.6 55cp in loc de 1.2 ) si la frane, discuri de frana pe fata de golf si tamburi modificati pe spate. Jante aliaj pe 16 etc. In pozele 1si 4 avem alta broscuta din 72. Doar ce a venit, am separat caroseria de sasiu si asteptam partile de caroserie din brazilia germania pt a putea la tinichigerie.

Comment

• pfffff.......superbe ,astept poze cu "broastele" finalizate,scuza-ma ca te intreb,sant ale tale sau lucrezi la ele ?
              sigpic
              Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
              http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• pai daca ai tu spor , ca lucrezi cu liza
                succes !

Comment

• mersi! Mi e cam greu sa stau de pe mobil. Poate reusesc sa va incarc luni niste poze de la fata locului. O sa fiti surprinsi daca va povestesc cum spalau parbrizul proprietarii de beetle din anii 70. Eu sunt uimit de progresul tehnologic

Comment

• matheo tine pozele cu broscuta vopsita ppentru el! Rusine Dinu Patriciu! ))))

Comment

• Nu mai merge sa le descarc...mai da-mi link-urile
                      sigpic
                      "BRABUS" STYLE

Comment

• kkk k03s
                        si inca ceva ... dar cu alte cauciucuri . poza e de proba
                        Attached Files
                        Last edited by silviu_cos; 7 March 2012, 00:22.

Comment

• sunt prea mari ...nu`mi place cum asa, sincer.

Comment

• cu 205/40/17 se mareste diametrul rotii fata de ce am acum 195/55/15 cu 1 mm pe diametru . jantele acum au 225 45 17 , nici macar nu pot vira cu gumele astea , ca sa nu mai zic ca daca las cricul jos pe spate imi ating in bara . eu zic ca o sa arate bine cu cauciucuri cu talon mic . ramane de vazut

Comment

• mie mi se pare ca arata destul de bine... numai ca tre sa fiu cu ochii in 14 .
                              Attached Files

Comment

• Originally posted by silviu_cos View Post
                                Inca nu m-am hotarat ca sa zic asa . Mi-e sa nu se inmoaie amortizoarele dupa o perioada . Si oricum la ce vreau eu sa fac din masina, nu o sa stau sa le schimb cu alea stock in functie de sezon. masina va cobora si va ramane jos pana la vanzare , eventual in zilele de iarna cu zapada mare nu ies cu ea . Inca sunt in deriva , argumenteaza cum se comporta suspensia si o-m vedea. sunt deschis si chiar vreau sa aud pareri , ca nu le schimb in fiecare zi .

barile si eleronul sar din schema pentru a merge la vopsit.

Multumesc moderatorului pentru schimbarea titlului .
                                O intrebare am . Odata cu schimbarea scaunului am anulat si un un airbag lateral . Acum am martorul airbag aprins in bord . se poate sterge eroarea cu dtt-ul? dupa operatiune se va mai aprinde martorul , tinand cont ca eu acum nu mai am scaunul original cu airbag?
                                inafara de dtt ce solutii mai sunt pentru a pacali computerul ??
                                ai posibilitatea de a anula airbagul lateral parca din ddt! asa am vazut!
                                http://sincemylastcigarette.com/bann...EUR_3_dark.png

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google