Am spus ca as vrea sa deschid un topic despre masina sotiei (ca tot eu trebuie sa ma ocup).
Pentru ca pe acest forum vad ca gasesc mai multe informatii, mai mult ajutor si mai mult profesionalism decat pe forumul Ford. Nu as vrea sa emit niste pareri negative despre forumul lor... dar asta al meu, al nostru, cu loganuri...e mai bun! Chiar si dupa upgrade
Deci: Fiesta 2007, benzina, 1250 cmc, 130.000 km, eu sunt al doi-lea proprietar, masina fiind cumparata de noua de catre cineva din Galati.
Pare ca are cateva chestii BUNE:
- bordul este din ala moale,
- se incalzeste mult mai repede si da mult mai rapid caldura decat Loganul,
- butoane geamuri pe usi (nu ca as fi un fan),
- sunetul de la radio-cd e mai bun ca la Logan
- AC-ul e mai ok, butoanele sunt mai omenoase, culorile de pe tot bordul sunt mai dragute...
- mai multa mocheta si plastic prin portbagaj si habitaclu,
- recunosc, materialul scaunelor e mai bun decat la Logan.
Per ansamblu, e o masina mai catre estetic, mai finuta, mai draguta.
Dar lucrurile bune se opresc aici si incepe o ditamai lista de "mai putin bune":
1) Anumite dotari tin de varianta de echipare:
- n-are parbriz incalzit, n-are computer de bord, n-are proiectoare, n-are inchidere din telecomanda cheie, n-are oglinzi electrice si incalzite,...
2) Cica indiferent de varianta astea pe benzina nu au din fabrica scut motor si capitonaj capota, decat optional si cu bani in plus... deci a mea...n-are.
Si pretul de noua a fost chiar un pic mai mare decat la Logan... Laureat 1,6 16v.
Masina pare mai fragila decat Loganul si parca suporta mai greu rigorile traficului din republica noastra bananiera.
O sa mai spun despre masina... si o sa mai fac ceva comparatii cu Loganul.
Si o sa mai cer si ceva sfaturi despre rezolvarea unor probleme generale sau particulare acestui tip de masina.
Pentru ca pe acest forum vad ca gasesc mai multe informatii, mai mult ajutor si mai mult profesionalism decat pe forumul Ford. Nu as vrea sa emit niste pareri negative despre forumul lor... dar asta al meu, al nostru, cu loganuri...e mai bun! Chiar si dupa upgrade
Deci: Fiesta 2007, benzina, 1250 cmc, 130.000 km, eu sunt al doi-lea proprietar, masina fiind cumparata de noua de catre cineva din Galati.
Pare ca are cateva chestii BUNE:
- bordul este din ala moale,
- se incalzeste mult mai repede si da mult mai rapid caldura decat Loganul,
- butoane geamuri pe usi (nu ca as fi un fan),
- sunetul de la radio-cd e mai bun ca la Logan
- AC-ul e mai ok, butoanele sunt mai omenoase, culorile de pe tot bordul sunt mai dragute...
- mai multa mocheta si plastic prin portbagaj si habitaclu,
- recunosc, materialul scaunelor e mai bun decat la Logan.
Per ansamblu, e o masina mai catre estetic, mai finuta, mai draguta.
Dar lucrurile bune se opresc aici si incepe o ditamai lista de "mai putin bune":
1) Anumite dotari tin de varianta de echipare:
- n-are parbriz incalzit, n-are computer de bord, n-are proiectoare, n-are inchidere din telecomanda cheie, n-are oglinzi electrice si incalzite,...
2) Cica indiferent de varianta astea pe benzina nu au din fabrica scut motor si capitonaj capota, decat optional si cu bani in plus... deci a mea...n-are.
Si pretul de noua a fost chiar un pic mai mare decat la Logan... Laureat 1,6 16v.
Masina pare mai fragila decat Loganul si parca suporta mai greu rigorile traficului din republica noastra bananiera.
O sa mai spun despre masina... si o sa mai fac ceva comparatii cu Loganul.
Si o sa mai cer si ceva sfaturi despre rezolvarea unor probleme generale sau particulare acestui tip de masina.
Comment