Ford Focus

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dar pana la urma ce va intereseaza pe voi ce face omu .. eu sunt deacord cu pleoapele lasati-l sa si le puna ...
    @Cezar : mai bine nu puneai commu-l sincer ...
    http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ay-t36356.html

Comment

• o masina buna ca pret si calitate..si nu vb de aiurea ;)
      Attached Files
      Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
      Cine este interesat ma poate contacta pe privat
      sigpic

Comment

• sti ce sa ii cauti tu,dar nu stiu daca exista o seriografie transparenta ca sa ii schimbi culoarea ca mi se pare aiurea rau de tot verdele din bord..si daca gasesti sa ma anunti si pe mn
        Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
        Cine este interesat ma poate contacta pe privat
        sigpic

Comment

• uite un bad boy si arata f bine si e mai ieftin decat farurile alea. vorbeste cu baietii care se pricep sa-ti faca si tie

Comment

• nu-l mai invata la prostii ma !

las-o frate cat mai stock ca arata bine asa ...
            ai vopseaua originala si nu se merita "adaosuri" de dragul artei ...

ps: cosmine ai luat jantele alea ?
            o/____\o
            (i)
            .........

Comment

• Costy daca tu crezi ca ciuningul incepe cu pleoape si folie, pai atunci nu prea avem ce vb, ca nu avem nimic in comun
              In continuare cred ca pleoapele strica orice fel de masina, si e pacat de ea caci arata tare bine.

PS: ar merge niste cruci insirate pe parbriz

Comment

• baieti, eu am discutat mai demult cu cosmin referitor la tunning si din ce am inteles e masina de familie, el inca nu are permis, si nici masina proprie? Are ceva pus deoparte pana acum pentru o viitoare masina personala, iar eu, recunosc, l.am sfatuit sa mai stranga decat sa investeasca in asta!
                sigpic

Comment

• Cezar: Eu am vazut si pe o masina de politie pleoape, asa ca este la moda )) glumesc, nu prea isi au rostu pleoapele, sau cam demodat.Inceaca si schimba farurile daca vrei sa faci o schimbare in bine,ar da mult mai bine
                  http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• @Cezar : In primul rand eu nu cred ca am avut subiect de discutie cu tne pana acuma si nici nu o sa am ... in al doi-lea rand nu ii spuneti voi omului ce sa isi puna ... alege el ce ii place si va cere parerea daca are nevoie ;) NU TOTI SUNTEM MILIARDARI CA VOI !

Comment

• Bai, pentru niste amarate de pleoape va ambalati atat?:|
                      sigpic
                      Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• da .... vezi ce face romanu ptr prieteni ? )

Comment

• Costi-bc-cat mai stock....nu am de gand multe...jantele tre sa apara
                          Cezar-folie daca pun,nu pun neaparat ca sa arate bn.....eu stau in spate si e mult mai racoare vara cu folie si nici nu imi mai intra soarele in ochi
                          Pune tu pe citroen-ul tau cruci pe tot parbrizu si dupa pun si eu....vad ca folia si pleoapele nu ti se par lucru de ciuning,dar crucile vad ca iti plac la nebunie
                          nicu_rcn-stii tu ce stii
                          CostyLogan-prieteni nu ii consider pe toti de pe forum...asa ca...

Comment

• eu zic sa terminati ca deja...
                            costy, esti doar un copil, nici n.ai invatat bine limba romana si te certi cu cezar care are mult mai multi ani decat tine?
                            tne, pana acuma, doi-lea, exemplele pot continua din alte posturi ale tale!
                            si nu ii impune nimeni omului sa faca ceva din masina, doar il sfatuieste, doar d.aia a creat topicul, nu?
                            ps: invata limba romana mai bine si nu mai scrie prescurtat, tu nu ai citit regulamentul?
                            sigpic

Comment

• Strica pleoapele masina....pe asta nu o mai strica?Sau asta e tunata si arata bine cu pleoape?
                              Attached Files

Comment

• Hai ca v-ati ambalat de pomana
                                @costylogan, nu-i vorba de faptul ca bani aici, ci de faptul ca o masina frumoasa si normala se poate strica punand lucruri inutile pe ea, care-i scad atractivitatea. Mie unul imi plac tare mult focusurile, si nu vad de ce o astfel de masina ar merita un astfel de tratament.
                                Plus de asta, daca mai vrei sa discutam si sa pastram o linie a discutiei normala, ori te porti cuviincios, ori te fac cu ou si cu otet

@cosmin: n-ai observat smile face-ul dupa afirmatia referitoare la cruci?

Masina arata foarte bine asa cum este, curata fara briz-brizuri. Vrei sa o faci mai frumoasa? Aplica-i un tratament cu ceara si fa-o sa luceasca, asa cum merita.

LE: da mai cosmine, pleoapele strica aspectul masinii. Nu vrei sa ma crezi e treaba ta, pune-i 2 seturi. De fiecare data cand vad o masina cu pleoape ma umfla rasul si fac comentarii rautacioase. Tu chiar crezi ca esti mai cool cu pleoape? Poate printre prostii, ca cei ce stiu cum arata o masina se cracaneaza de ras.
                                Last edited by Cezar; 25 December 2011, 11:38.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google