If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu le cumpar...daca imi place cum arata le pun daca nu nu
Acum s-a inteles?Poate va linistiti
p.s:uite o masina cu pleoape de la mn din oras....si asta arata rau nu?
Astept cu interes si crucile pe parbriz, cromul si manelele
LE: oooo, biemvieu cu pleoape, adevarat caviar printre masini. Da, ai dreptate, arata ca dracu. Deja cu pleoapele astea esti vazut cu alti ochi de catre muritorii de rand. Super cool. Cred ca pun si eu, insa pe stopuri. Asa sa fiu mai cu mot, dar cu mot maro, daca ma intelegi.
Tu ai vazut topicul in care prezentam loganul?Ia vezi pe acolo....ce am facut la crom...si nici cruci nu aveam la logan si nici nu ascultam manele....dar tu ai chef de mistouri...
Din cate am vazut...pe tine nimeni nu te multumeste....chiar daca esti moderator,crezi ca imi e rusine sa ma cert cu tine?Ce faci imi dai ban?Asta e se mai intampla,sa vezi ce plang ca nu mai pot sa scriu pe forum
Last edited by cosmin_poe; 25 December 2011, 11:54.
Hai bre, nu te supara acum.
Fac si eu mistouri ca sa-ti dai seama ca e tare pacat sa strici masina parintilor. Arata atat de bine acum, iar tu vrei sa-i faci un rahat pansat, crezand ca-i vreo mare smecherie.
Ma rog, fa-o, dar da-le jos in max jumatate de an
Nu ma supar...dar ti-am aratat niste masini care arata bn cu pleoape cred eu....si am zis ca le cumpar si daca nu imi place cum arata cu ele nu le pun....da tu vrei sa faci tam-tam aici cu crom manele cruci si nu mai stiu ce
Ceilalti imi arata faruri si alte chestii...cat timp sa strang bani sa cumpar faruri stopuri si tot ce mai e pe acolo?Mai am 2 ani si imi iau masina mea...pe asta incerc sa o infrumusetez putin...adica maxim folie pe geamuri jante de aliaj si pleoapele astea....care mai bn nu scriam pe forum despre ele
Last edited by cosmin_poe; 25 December 2011, 11:59.
La bmw-ul acela e altceva, arata bine, mie imi place cu pleoapele acelea, dar asa are el forma la faruri perfect cat sa stea pleoapele frumos, plus de asta ajuta si restul masinii sa arate bine, are ea un aspect original mai "agresiv" plus ca are si angels. La fordul tau e greu sa o faci sa arate mai "agresiv", doar punandu-i pleoape e aiurea. La fel cum si la logan orice i-ai face pana nu ii cobori garda la sol arata ca o struto-camila, mai ales daca ii faci ceva la caroserie. Cam acelasi lucru e valabil si la focusul tau, ba chiar e greu sa il modifici vizual pt ca la baza e o masina simpla si draguta dar cu forme mai... line sa zic asa.
In concluzie tu daca pui doar pleoape la formele acelea line iese urat.
Sunt de parere ca daca vrei sa modifici aspectul masinii ori o faci ca lumea ori deloc, cel mult ii pui folie (nu 100% ca arata ca naiba doar in spate) si xenoane si ii faci portbagajul clean, poate si niste jante si e de ajuns. Ori te avanti si o cobori, asumandu-ti si dezavantajele care vin cu asta, si ii faci un bad boy look, schimbi farurile si deja e altceva. Si la faruri ar mai fi de adaugat ca decat sa le schimbi cu unele proaste care in juma de an se aburesc sau se matuiesc mai bine le lasi pe cele originale
maaaaaaa, aia era pe mess ca vad ca nu cadeti de comun acord!
acum lasand gluma la o parte, pune.le, vezi cum vin si daca iti plac le pastrezi, daca nu, le vinzi
las-o frate cat mai stock ca arata bine asa ...
ai vopseaua originala si nu se merita "adaosuri" de dragul artei ...
ps: cosmine ai luat jantele alea ?
tu vrei ca la 16 ani sa-i placa stoc?! iti arat muulti aici de 30 care au bad boy..etc. mie sincer nu-mi plac pleoapele dar farurile alea, pe care ii le aratasem erau frumusele. nici cu bad boy, cum e in ultimul link n-arata rau.
@Cezar: si cu ce ai vrea sa inceapa la bugetul lui?! cu un hemi de 8 litri?!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment