Originally posted by ionescu liviu
View Post
Ford Focus
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sunt fan declarat Ford Focus ! Iti doresc drumuri bune si spor la modificari !! Craciun fericit !
p.s. Uite ce frumusel e asta :Attached Files
Comment
-
B997NDL-ma bucur ca ti-ai dat seama ca bugetu meu e de 40 de lei pe luna...adica alocatia...care nu o pot pastra mereu pt masina,si ca sa strang bani pt un bad boy sau mai stiu eu ce faruri dureaza cv...si eu mai stau in masina asta 2 ani...si dupa ce iau carnetu imi iau masina mea si in asta nu are rost sa bag banii....ii pun folie si jante si pleoapele astea si atat....ca sa nu fie stock
ROY-ms ms si tie Craciun Fericit!!!
tare frumos e
maestrupiersic-ms
verginio-da asa e
Craciun Fericit alaturi de cei dragi la toata lumea!!!Last edited by cosmin_poe; 25 December 2011, 18:59.
Comment
-
Maestru piersic depinde cu cine stai de vb, ca sa-ti dai seama daca e kitsch sau nu sa ai pleoape pe masina. Daca stai de vorba cu cei ce au cruciulite, cromuri, prelungiri din targ, ai sa vezi ca sunt minuntate.
Tot sunt de parere ca-i cea mai idioata modificare pe care o poti face unei masini. Totusi, si mai misto mi se pare ca dupa ce se face "modificarea", apar si laudele: "Eh, parca arata altfel".
@cosmin: eu in locul tau o faceam sa luceasca, cu un tratament corespunzator pentru iarna. Te asigur ca o masina de varsta ei, daca arata impecabil intoarce capetele si celor ce au masini scumpe.
Succes.
Comment
-
Cand era loganu la inceput,si toti erau cu prelungiri de vitan si pleoape si mai stiu eu ce,era bn,acum ca toti cauta sa faca bad-boy,lupe in faruri si mai stiu eu ce,unu cu pleoape la faruri nu mai are ce cauta la voi pe forum nu?
Nu o sa mai pun poze,nu mai scriu pe my ride si gata.
Si stai linistit ca nu o sa avem ocazia sa ne intalnim pe drum si sa vezi masina cu pleoape si sa incepi sa faci misto de mn.Last edited by cosmin_poe; 26 December 2011, 13:05.
Comment
-
ti-au mai spus baietii inainte: fa ce vrei tu si ce-ti place si nu te lua dupa toti. asa e in viata, e greu sa-i multumesti pe toti. tu urmeaza-ti calea ta. nu conteaza nici parerea mea , nici a altcuiva. fiecare isi pune pe masina ce vrea. in ceea ce priveste pleoapale sunt neutru. daca tie iti plac atunci pune-le. ai dreptate: la inceput toti aveau pleoape si tips-uri de esapament, ca sa nu mai spun de capacele cromate de la busonul de benzine. eu nu sunt de acord nici cu spoilere din considerente practice, pt ca ar insemna sa lovesc bara in fiecare zi. la toate parcarile bradulet, bordura e asa inalta ca si cu coltarele de bara ai lovi. dar asta nu inseamna ca altii sa nu-si puna sau ca daca sunt facute cu gust nu mi-ar place si mie dar nu vreau sa fiu nevoit sa traversez liniile de tramvai cu a'ntaia sau sa lovesc tot, pt ca totusi bucurestiul e nenorocil. in alte orase ai locuri de parcare decente si poti sa-ti permiti. morala e sa faci ce-ti place si sa postezi in continuare. mereu vor exista pro si contra. tu citeste numai comentariile pro spor la modificari!
ca sa nu mai spun ca la varsta ta, astia carcotasii ar fi vrut sa aiba masini transformers. deci tu esti mult mai avansat de vreme ce ti-ai deschis un thread aici. astia peste 10 ani vor avea burta si vor asculta fuego. normal ca gusturile se schimba odata cu varsta. eu incerc sa raman "in trend" ca am un baiat cam de varsta ta.
Comment
-
Pai exista pareri pro si contra dar pentru niste pleoape atata tambalau?? Nu poti sa obligi pe cineva sa faca ca tine. Daca eu vreau maine sa imi pun pe masina crom si cruciulite pe la geam imi pun si nu ma intereseaza ce crede lumea. E masina mea si daca vreau sa ma sterg la c*r cu ea, ma sterg. Toti au plecat de la crom si cruciulite pe geam si acum au masini de invidiat. Numai bine!
L.E: Chiar nu e exagerata... asculta cocalarii care spun ca BMW din 89 e cea mai buna masina si ca da fum la orice logan.Last edited by maestrupiersic; 26 December 2011, 13:55.
Comment
-
B997NDL-nu ma supara parerile contra...dar lui Cezar ii place sa faca mistouri,am vazut ca el la fiecare are cate cv de comentat,pe nimeni nu multumeste.
maestrupiersic-cativa au logan de invidiat,in rest..
Va da-ti seama cati sunt manelisti,care au crom pe masina si cruciulite pe geam doar pt ca au pleoape la faruri? (ma refer la cei de pe forum)
Comment
Comment