Am garaj,a fost tinut si loganu acolo si acum fordu....da este putin irelevant ca nu stiu prin ce tratament a trecut vopseaua fordului,poate e vopsita proaspat cn stie
Ford Focus
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sincer pentru fordu tau ar trebui nijte jenti frumoase si folie atat.. sincer iti spun..mi se pare cel mai rafinat tunning pentru o masina ca asta.. ca altceva nu prea ai mai avea ce sa tunezi..parerea mea..Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Ma gandesc la jante pe 16'' sau 17''
Am vazut unele frumoase pe 17'' aici pe forum erau puse la vanzare,cu un pret bun zic eu
Si acum de sarbatori,mai usor cu banii pt masinaLast edited by cosmin_poe; 29 December 2011, 23:58.
Comment
-
eu ti-am zis ca strang bani de jante pe 16 pt fordu meu. pe 17 e prea dura suspensia. am mers si ... la drumurile noastre mai bine nu. + pretul anvelopelor + ca la 17 ai sanse mai mari sa le tai in gropi.
mai am putin de lucru la a mea si poate ii fac si eu " My ride" la foca...o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Eu zic sa iti faci mai repede my ride sa iti vedem jucaria
p.s:poti sa lucrezi la ea si cand ai my ride deschis
Stie cineva ce tip de bec am la proiectoare?
Ca sa fie toata lumea fericita
A vazut si tata pleoapele si nu ii place cum arata,din fericire am gasit sa le vand,si cu banii m-am decis sa cumpar xenon pt proiectoare,sa le folosesc ca lumini de zi
Comment
-
Cheama-l pe chris ca el se pricepe sa puna pleoape
Prietene... ti-am mai zis ca eu nu am masina. Decat sa pun ca tine folie de geamuri pe jumatate de far mai bine o las asa. Si care e chestia cu nasu'?? Ce vrei sa spui?Last edited by maestrupiersic; 11 January 2012, 23:34.
Comment
-
Maestre vad ca-ti cam cauti nasu'! Macar stiu sa pun pleoape nu sunt ca tine! B-)
Ti-am mai zis ca daca ai ceva cu mine vorbim pa mess! Dar nu pe forum cum faci tu da' ca sati fac doar aici te crezi curajos!
Scuze Cosmine pt ca-ti poluam threadu da e prea multa idiotenie!
Evident: No offence!Last edited by chris-chris; 11 January 2012, 23:39.sigpic
Comment
Comment