If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
StapandegoLan-Acolo unde e cu rosu am eu niste senzori
Octavian-Pe masina am dat 3300 de euro
Are carte de service si ultima revizie a fost facuta anul asta in iunie unde sa schimbat tot ce tine de bucsaraie si tot ce se mai putea
Pana in 2013 nu am stres
bravo cosmin, bine ca ti.ai facut curaj si pana la urma ai deschis un my ride, daca cu vechia masina (logan) nu ai avut curaj, mi se pare mie sau masina are doua ceasuri?
...........
Octavian-Pe masina am dat 3300 de euro
Are carte de service si ultima revizie a fost facuta anul asta in iunie unde sa schimbat tot ce tine de bucsaraie si tot ce se mai putea
Pana in 2013 nu am stres
Scuza-ma ca insist.
Ce s-a schimbat mai exact si cat a costat revizia?
alea nu sunt senzori de ploaie cosmine, alea le vezi si la forduri mai vechi, din ~ 90 si sigur nu au ei senzori de ploaie ... nu stiu ce-s ca nici nu m-am itneresat
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Octavian- nu iti pot detalia tot ce s-a schimbat la masina..ca e scris in germana si e mai greu..iti pot zice in mare parte:
-filtre
-uleiul
-bujiile
-placute de frana
-bucsaraia
Daca nu ma crezi asta e
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment