Ford Focus

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

benga cea mai tare pe care am vzto )
    http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ay-t36356.html

Comment

maestrupiersic-ne mai intalnim noi
      logan 4 ever- daca ramanea a mea sigur arata asa
      vdmihai-ms ms...butonul nu face nimic....acolo e priza de 12 V
      costyLogan-ms

Comment

Originally posted by vdmihai View Post
        Frumoasa masina si bune dotari
        Nu am inteles niciodata de ce au facut bordul asa de urat
        Bafta cu permisu' ala si sa curga gazu

PS:Ce face butonul ala :-?

l-au facut asa urat ca n-au designerii de la logan bine ca are loganul bord frumos

Comment

Bordu nu e urat deloc....in poze pare putin mai dubios
          Fiecare cu parerea lui
          Stie cineva daca cheia cu inchidere are baterii??si daca da cum se desface?Vreau sa ii schimb bateriile.
          Mi-a mai spus cineva ca se incarca in contact??este adevarat?
          Last edited by cosmin_poe; 16 October 2011, 21:15.

Comment

Originally posted by B997NDL View Post
            l-au facut asa urat ca n-au designerii de la logan bine ca are loganul bord frumos
            Eram sigur ca trebuie sa se ia cineva de mine ,pe aici nu prea mai poti sa iti spui parerea personala.
            Stiu cum e bordul si in realitate,

Cum stai cu consumul ?
            Last edited by vdmihai; 16 October 2011, 21:26.
            sigpic
            !

Comment

pai in oras 6.5-7% si afara 5-5.5%,dar am si gpl pe ea.....merg pe benzina doar la drumuri lungi

Comment

te astept cu poze noi pt vt

@b997ndl cam peste tot comentezi si te iei de lume, te plictisesti tare, asa-i ?

@florinpiersic ) te alerg !
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by cosmin 1995 View Post
                  Bordu nu e urat deloc....in poze pare putin mai dubios
                  Fiecare cu parerea lui
                  Stie cineva daca cheia cu inchidere are baterii??si daca da cum se desface?Vreau sa ii schimb bateriile.
                  Mi-a mai spus cineva ca se incarca in contact??este adevarat?
                  nu e adevarat doar daca ai contact usb normal ca are baterie dar daca e briceag nu te sfatuiesc s-o desfaci tu ca n-o s-o mai faci sa functioneze daca ai drum in buc sunt multe magazine specializate in chei si chei auto si acolo iti schimba bateria in siguranta

Comment

da, cosmine, fa 100 de km pentru o cheie, chiar te rog, ca Bucuresti e orasul tuturor .
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Cosmine lasa naibii pc-ul si dute si fa niste poze mai noi la "dric" understaind?

//: Vino ma la Botosani )

Comment

Originally posted by Tudor View Post
                        te astept cu poze noi pt vt

@b997ndl cam peste tot comentezi si te iei de lume, te plictisesti tare, asa-i ?

@florinpiersic ) te alerg !
                        vad ca tu te plictisesti mai tare cu 3300 de postari. nu ai televizor?! si pt asta e forumul: sa ne spunem opinia. si de exemplu mie chiar imi place bordul iar modelul vechi de focus (cel in discutie) chiar au fost printre cele mai reusite masini facute vreodata. @ cosmin s-o stapanesti sanatos! frumoasa! desi as fi optat pt un hatchback. sau ai familie mare, copii...etc?

Comment

domnul NDL, uita-te de cand am contul pe loganclub si calculeaza cate posturi pe zi , nu am de ieri si am 3 300 de posturi si nu , nu ma plictisesc, dar TU domnule faci spam peste toate my ride-urile ( ca deh, doar la asta te pricepi si tu, sa comentezi nu ? ) Ti-ai zis opinia, dar toate opiniile tale sunt tampite ( nu ma refer aici, cel putin nu deocamdata, ma refer la alte my ride-uri) . Numai bine

Comment

@B997NDL toti care am comentat aici facem parte din familia Poenaru

Comment

Originally posted by Tudor View Post
                              da, cosmine, fa 100 de km pentru o cheie, chiar te rog, ca Bucuresti e orasul tuturor .
                              ai idee cat costa o cheie briceag daca o strica?! intereseaza-te...

Comment

ndl, stiu perfect cat cost o cheie briceag. dar asta inseamna ca sa nu mai desfac nimic ? zi-i asta lu` crististreulea , ca el ar insemna ca sa mai cumpere un logan de rezerva, ca deh, il strica

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google