benga cea mai tare pe care am vzto )
Ford Focus
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Bordu nu e urat deloc....in poze pare putin mai dubios
Fiecare cu parerea lui
Stie cineva daca cheia cu inchidere are baterii??si daca da cum se desface?Vreau sa ii schimb bateriile.
Mi-a mai spus cineva ca se incarca in contact??este adevarat?Last edited by cosmin_poe; 16 October 2011, 21:15.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postl-au facut asa urat ca n-au designerii de la logan bine ca are loganul bord frumos
Stiu cum e bordul si in realitate,
Cum stai cu consumul ?Last edited by vdmihai; 16 October 2011, 21:26.sigpic
!
Comment
-
te astept cu poze noi pt vt
@b997ndl cam peste tot comentezi si te iei de lume, te plictisesti tare, asa-i ?
@florinpiersic ) te alerg !" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by cosmin 1995 View PostBordu nu e urat deloc....in poze pare putin mai dubios
Fiecare cu parerea lui
Stie cineva daca cheia cu inchidere are baterii??si daca da cum se desface?Vreau sa ii schimb bateriile.
Mi-a mai spus cineva ca se incarca in contact??este adevarat?
Comment
-
Originally posted by Tudor View Postte astept cu poze noi pt vt
@b997ndl cam peste tot comentezi si te iei de lume, te plictisesti tare, asa-i ?
@florinpiersic ) te alerg !
Comment
-
domnul NDL, uita-te de cand am contul pe loganclub si calculeaza cate posturi pe zi , nu am de ieri si am 3 300 de posturi si nu , nu ma plictisesc, dar TU domnule faci spam peste toate my ride-urile ( ca deh, doar la asta te pricepi si tu, sa comentezi nu ? ) Ti-ai zis opinia, dar toate opiniile tale sunt tampite ( nu ma refer aici, cel putin nu deocamdata, ma refer la alte my ride-uri) . Numai bine" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
ndl, stiu perfect cat cost o cheie briceag. dar asta inseamna ca sa nu mai desfac nimic ? zi-i asta lu` crististreulea , ca el ar insemna ca sa mai cumpere un logan de rezerva, ca deh, il strica" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment