Ford Focus

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cheia lu` Cosmin nu e tip briceag. Thank You Come Again !:P

Comment

Frate, lasati topicul omului in pace, aveti pm , discutii generale, etc.
      Macar sa se faca curatenie pe aici.
      sigpic
      !

Comment

mdaa....faina schita(made by tudor) viitorului proiect...asteptam sa o faci asa)
        DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
        sigpic

Comment

Cosmine... vad ca ai succes la post-uri.
          Buna imaginatie ai Tudore... as vrea sa vad dricu' in viitor asa.
          @NDL, chiar, am observat si eu ... vanezi, posturi ? daca da, du-te pe patru ciuning ca acolo is toti priceputii..
          My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

atata timp cat a intrebat daca avem idee cum se desface cheia nu cred ca e cel mai calificat sa umble la ea. cred ca stii ca are un arc care inainte de asamblare trebuie rasucit de 2 ori pt a creea tensiunea ce face lama cheii sa sara si e destul de migalos pt ca sun doi pini micuti unde trebuie prins arcul. plus ca are multe parti micute care se defac si daca uita cum erau,,sau scapa cheia si astea se imprastie nu e chiar o bucurie. desi poate cumpara carcasa chinezeasca de cheie cu 200 ron si sa treaca chipul pe ea. dar nici asta nu-l vad facand-o singur. poate ma insel. eu as preferea sa mi-o faca cineva care stie ce face.

Comment

da, dupa toata filozofia ta, mai citeste o data ce-a zis si CMD , ca bineinteles, ca daca te uitai la poze, vedeai ca nu are cheie briceag, dar tu doar sa postezi stii
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by C&S View Post
                Cosmine... vad ca ai succes la post-uri.
                Buna imaginatie ai Tudore... as vrea sa vad dricu' in viitor asa.
                @NDL, chiar, am observat si eu ... vanezi, posturi ? daca da, du-te pe patru ciuning ca acolo is toti priceputii..
                pai daca ai observat inseamna ca tu vanezi posturi . am acelasi drept ca si tine sa fiu aici asa ca "deal with it"

Comment

Deci ca sa lamurim lucrurile:
                  nu am cheie tip briceag
                  si nu am nici familie......deabia am 16 ani....

Comment

Cosminache: cand o vad si eu ca in poza aia? ar arata bestial
                    997NDL: omule...esti penibil! Sustin parerea colegilor de mai sus...vanezi posturi! Cred ca ar fi mai bine sa te abtii de la posturi aiurea. Nu uita ca s-a "inventat" si butonul de "report"...asa ca abtine-te si fii in tema cu topicul
                    Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Nu cred ca o sa arate asa niciodata din pacate

Comment

niciodata sa nu spui niciodata ;)
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Asa e..niciodata sa nu zici niciodata......dar ca sa o faci cum arata in poza aia trebuie sa ai si $$$...si pe vremurile astea nu prea se gasesc

Comment

mda ... :| vorba multa saracia omului .... cica vine iara criza daca e pe asa pf ... la tv zice ca benzina sa facut 6.2 lei .. o sa ajung sa merg pe jos o luna si porma o luna cu masina )
                            http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ay-t36356.html

Comment

frumoasa.....o folie nu arunci pe geamuri? Arata super masina dar interioru fara suparare aeratoarele sunt aruncate ........fiecare pe unde apuca......in rest masina e super..... tot loganu ramane mai organizat chiar daca la calitate sta varza
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google