If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
chris-folie luna viitoare,daca tu zici ca loganu ramane mai organizat te inseli..mergi cu un ford focus si mai vb(nu cred ca exista termen de comparatie)
C&S-ms ms...folie luna viitoare si jante pana la primavara
goofiy-vedem cu jantele...nu ma grabesc
Mishu-ms
CostyLogan-daca tu zici
logan 4 ever-saru'mana
Mai vreau sa modific cate cv la masina....dar nu stiu ce.....vreau niste pareri cu ce as putea modifica
Last edited by cosmin_poe; 19 October 2011, 20:48.
Asa mai vii de "acasa" Cosmine.Merita pozele noi.
Poi ca un inceput de "tiuning" fa si tu cv cu aeratoarele alea )). (asta e spusa ca sa mai fie valabila amenintitarea ta )
ooo !!! un coleg de forum logan cu o foca in garaj !!! nu-s singurul ,desi am si loganul ...
s-o stapanesti sanatos !
de modificat : folie geamuri , jante pt vara pe 16 de preferabil , triple cu leduri ...
la faruri poti umbla(le vopsesti pe interior negru sau cumperi din comert cu angel eye) si optional deasupra numarului (bara aia s-o pui cromata de ghia)
PS: fara huse pe scaune ,decat daca ai antecedente sa le murdaresti si fara husa volan
PPS: la primavara daca iau jante fac si eu ceva poze la a mea
CMD-cred ca aeratoarele alea o sa le scot....acopar cu kit gaura pana o fac rotunda sa pun dalea de logan ..))
SoSoRyNeL-In curand o sa aiba si nr de ro.....miercuri e programat la rar
cosmin83-Nu o sa ma coste asa mult sa ii fac nr de ro.....pt ca e euro 4...(cam 2 mii de lei ma costa)
Costi-bc-foca?)
am scris si mai sus......folie luna viitoare.....jantele o sa le iau pana la primavara(pe 16 o sa fie)
poti sa imi arati o poza cu bara aia cromata de zici de ea?chiar sunt curios cum arata
pe volan nu am husa......si pe scaune trebuie neaparat ca am avut antecedente si e mai bn cu ele
asta-i ornamentul cromat (de plastic). eu am hatch si am gasit asa pt turnier nu mai stiu pretul . daca vrei intreb sau daca gasesti pt hatch facem schimb
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment