Ford Focus

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ia de 4300k. Eu din pacate am luat becuri de 6000k, si pe lupa, si nu-s multumit de ele.
    La 8000 nu-s totusi prea albastre? Cand ninge si ploua nu mai vezi nimic. Plus ca nu stiu de ce ar parea cool sa ai farurile albastre, ca mie unul mi se par taranesti, no offence

Comment

• Costi-bc: H4 se ard repede,de unde ai ajuns la concluzia asta??ca eu am de vro 2 ani h4 si h7 normale nu slim ,si merg fara probleme.
      http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• am ajuns la concluzia asta pt ca am schimbat in 8 luni 3 seturi , dar e adevarat ca merg mult noaptea , drumuri destul de scurte, deci le aprindeam de zeci de ori zilnic.

eu voiam sa-mi pun si folie pe faruri , dar am renuntat deocamdata. nu mi se par prea albastre si nici tiganeala.un prieten avea de 8000 pe o astra cand aveam pe logan de 6000 si imi placeau mai mult cele de 8000. vad bine cu ele pe ploaie (pe ceata e de vis) si daca e nevoie aprind proiectoarele (desi nu vreau pt ca mi se pare marlanie).

pe zapada mi-e frica sa nu ma oboseasca reflexia , dar sa vedem...
        o/____\o
        (i)
        .........

Comment

• Te asteptam atunci cand esti proaspat posesor de permis auto !

La intalnirile logan club targoviste bineinteles!
          Last edited by savoiu_rf 82; 25 November 2011, 22:54. Reason: Automerged Doublepost
          SRF TARGOVISTE

Comment

• Mai e cv timp pana atunci
            p.s:Nu e nimeni din Moreni care vine la intalniri?Ca poate vin cu el

Comment

• salut.vad ca esti din moreni dar masina are numere de valcea, cum vine asta?poate ne extindeam si noi in valcea d'asta.numai bine

Comment

• Masina aia de valcea nu este a mea.....am pus-o ca exemplu pt pozitii

Comment

• fratemiu are h4 de 8000k in faruri normale, are masina de doi ani si asa a luat.o (la xenon ma refer) si inca nu s.au ars becurile, insa cu 8000k pe ninsoare, ploaie, ceata e jale, nu vezi mai nimic!
                  asa ca ia de 4300k, maxim 6000k (asta daca vrei o lumina putin mai albastra)
                  in proiectoare ar fi utila o lumina cat mai galbena (xenon de 3000k) pentru a le folosi pentru ce sunt ele consepute!
                  Last edited by nicu_rcn; 26 November 2011, 13:00.
                  sigpic

Comment

• M-am lasat de xenoane...mai bag niste poze....
                    Intre timp am incaltat-o si de iarna....
                    p.s: astept si niste v.t-uri daca vrea cineva sa faca
                    Attached Files

Comment

• ce "cauciuce e"?
                      I changed her oil , she changed my life
                      sigpic

Comment

• pune folie pe geamuri si un set de jante...
                        sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

• Daca vii in Giurgiu si iti vede lumea masina cu numarul POE se sperie de tine. POE au toate masinile unui cioroi "smecher" de pe aici

Comment

• hankok nu?!

Comment

• De ce te-ai lasat ma de xeonane ?
                              Mare lucru si cu ceata asta,am mers si cu xenoane pe ceata (6000k) si n-am murit . Parca zici ca ceata sau ploaia e un factor asa important

Comment

• Arata frumos dricu .Tragei o folie pe geamuri si esti ciumeg !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google