Pe toxin vara, pe matrix iarna, iar cele de tabla s-au vandut !
Megane II Sedan 2008
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
threadul asta chiar nu duce lipsa de poze. asta face un thread bun
pe fuzeta ai doua gauri unde vine portetrierul. in piesa asta se aseaza placutele de frana iar peste ele vine etrierul care le preseaza. distanta dintre cele doua gauri ma intereseaza. s ar putea ca etrierii de megane sa intre si la logan
Comment
-
Originally posted by alessandro View Postpori sa mi faci si mie cateva poze pe la motor ? multumesc
Comment
-
Salut, eu cred ca stiu masina. Mai sta cumva parcata vis-a-vis de un lukoil in zona Resita?
Altfel, e foarte faina. 2 intrebari te rog: cum stai cu confortul dupa schimbarea arcurilor si cum stai cu greierasii (suntem in aceeasi barca )?
Te salut, am sa-ti urmaresc thread-ul cu placere. Daca este acea masina pe care o vad eu destul de des este brici.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
@fuguletz > Multumesc, incerc sa ajung !
@Eu4yas > A fost parcata o perioada la piata Resita in dreptul statiei Lukoil. Dupa schimbarea arcurilor s-au inmultit considerabil "greierii" la bord. Sunt atent la liniile de tramvai, o singura data am lovit-o putin mai tare, pe panarama de autostrada Shumen - Varna, o portiune cu "valuri", viteza cam mare - s-a "julit" bara fata in partea de jos.
Comment
-
Frumoasa masina... buna ideea lui SDP cu bara de RS (arata intr-un mare fel, ca in poza pusa de tine...).
Multi si-ar dori jantele pe care le ai tu pentru iarna pe masina lor, vara...
Comment
-
Originally posted by DaniD View PostNu inteleg de ce isi cumpara omu o masina la care nu se poate schimba un bec din far sub 3 minute
Frumoasa masina! E o baza super pentru tuning. Are potential! (ma refer la aspect )
Originally posted by Villanueva View Post.............................
@Eu4yas > A fost parcata o perioada la piata Resita in dreptul statiei Lukoil. Dupa schimbarea arcurilor s-au inmultit considerabil "greierii" la bord. Sunt atent la liniile de tramvai, o singura data am lovit-o putin mai tare, pe panarama de autostrada Shumen - Varna, o portiune cu "valuri", viteza cam mare - s-a "julit" bara fata in partea de jos.
1. Farurile au cumva o tenta fumurie?
2. Imi poti spune ce ai aplicat pe stopuri?
Mersi.
P.S. Legat de bara RS, eu spun ca parca mai bine i-ar sta cu bandourile eliminate. Ma gandesc ca va fi mai joasa de fata datorita barii, apoi cred ca-i vor trebui si praguri plus lucrat un pic si la bara de spate. Daca mai deschidem si subiectul performante ce se preteaza unei astfel de bari deja ne ducem departe. RS-ul este RS, la loc de cinste.
L.E. In loc de "Villanueva" imi vine intr-una sa-ti spun "Villeneuve".9! 9! 9!sigpic
Comment
-
@C&S> Matrix-urile le-am cumparat pentru ca aveam deja niste anvelope de iarna pe 17". Sincer as fi preferat table pe 16" pentru iarna ... asta e ...
@Eu4yas> Pe stopuri, faruri si proiectoare s-a aplicat folie oracal ... nuanta mai deschisa pe faruri ...
@DaniD> Villeneuve ... doar pentru Danii Minogue !
Comment
Comment