Hai ca a venit vremea sa-mi laud fierul cel nou.
Noua achizitie: Honda Accord Type-R model 2002, Satin Silver. Cumparata din Romania, masina a avut un singur proprietar pana la 150.000km cand a ajuns la mine. Intretinerea si reviziile sunt facute numai la dealer Honda.
Masina are nevoie de o revizie generala, din 2009 si pana in prezent a mai facut doar 6000km. Intai si intai am schimbat uleiul de motor si cutie, filtrele de aer/ulei si polen. Urmeaza un schimb de antigel si lichid de frana Motul RPF660.
Specificatii motor:
2.2-litre (2157cc) 16v DOHC VTEC (iar platesc o gramada la impozit)
212ps @ 7200rpm
215Nm @ 6700rpm
Dotari standard: A/C, scaune Recaro, Xenon OEM, Jante 17"
Totul este original la motor, nimic modificat. Micile schimbari facute sunt 2 finale Sebring, spoiler fata aftermarket, eleron (pe care l-am dat jos ca nu era original) si sistem audio complet Alpine montat total aiurea.
Modificarile pe care as vrea sa i le aduc:
- o suspensie noua, ceva Bilstein, KW sau Tein in functie de buget
- reconditionare de jante
- eleron OEM (deja achizitionat)
- refacere sistem audio si insonorizare
- schimbat distributie, semeringuri supape (in curs de procesare comanda US)
- volanta usurata
- buji NGK Iridium
- fise Magnecor
- Tein Upper Strut Brace
- Goodridge Braided lines
Starea actuala a masinii:
Noua achizitie: Honda Accord Type-R model 2002, Satin Silver. Cumparata din Romania, masina a avut un singur proprietar pana la 150.000km cand a ajuns la mine. Intretinerea si reviziile sunt facute numai la dealer Honda.
Masina are nevoie de o revizie generala, din 2009 si pana in prezent a mai facut doar 6000km. Intai si intai am schimbat uleiul de motor si cutie, filtrele de aer/ulei si polen. Urmeaza un schimb de antigel si lichid de frana Motul RPF660.
Specificatii motor:
2.2-litre (2157cc) 16v DOHC VTEC (iar platesc o gramada la impozit)
212ps @ 7200rpm
215Nm @ 6700rpm
Dotari standard: A/C, scaune Recaro, Xenon OEM, Jante 17"
Totul este original la motor, nimic modificat. Micile schimbari facute sunt 2 finale Sebring, spoiler fata aftermarket, eleron (pe care l-am dat jos ca nu era original) si sistem audio complet Alpine montat total aiurea.
Modificarile pe care as vrea sa i le aduc:
- o suspensie noua, ceva Bilstein, KW sau Tein in functie de buget
- reconditionare de jante
- eleron OEM (deja achizitionat)
- refacere sistem audio si insonorizare
- schimbat distributie, semeringuri supape (in curs de procesare comanda US)
- volanta usurata
- buji NGK Iridium
- fise Magnecor
- Tein Upper Strut Brace
- Goodridge Braided lines
Starea actuala a masinii:
Comment