If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Inca 2 poze cu interiorul , din pacate pielea de pe volan , se ia si daca sterg volanul cu un servetel umed, il voi imbraca in piele si pe el , dar spre final
cosmin 1995: Poti face chiar sunt curios , sa vad cum arata
pacat ca o masina ca ea sta pe dreapta, hai cu actele mai repede si scoate.o pe drumurile patriei.
mi se pare mie sau usa dreapta spate are alta nuanta decat restul caroseriei?
GataImi place cum arata...am pus si folie in ultima poza
Stai cumva prin zona in care ai facut pozele?(la billa in titan sunt facute nu?)
Sunt curios...poate stii mai bn ca mine,care e diferenta intre ff ph1 si ph2?(in afara de semnalizarile pe bara)
nicu_rcn:Nu asta este o probleme , actele se fac in cateva ore , partea mai grea este vopsitul , schimbul amortizoarelor etc.. care costa ceva de asta am preferat sa numai merg cu ea ,Da este o diferenta de culoare , a fost bubuita usa de vechiul proprietar si schimbata , din pacate dupa ce am luat-o la nici 2 luni , am avut accident usor in comuna PANTELIMON , un TAXIMETRIS nu mi-a acordat prioritate si m-am ales cu bara fata , faruri , semnale ,proiectoare , facute varza .Nu au fost afectat radioatorul sau alte parti ale motorului.Am fost reperata pe asigurare BCR , sa traiasca ca sunt seriosi .Masina mai are cateva puncte de rugina haion spate ,aripa dreapta fata indoita putin ,spoilar spate.Din aceste motive vreau sa o vopsesc
cosmin 1995: Da stau pe langa billa.Diferente la interior nu stiu daca sunt , dar la exterior sunt , tu ai semnal direct in far , bara spate si fata, au bandouri pe ele , grila fata,si care or mai fi Imi place cum arata , deabia astept sa o vad vopsita
Din pacate nu am apucat sa o finisez calumea,dar daca domnu Marius a zis ca a facut-o el atunci eu am scapat
p.s:Astept sa o vad asa live,nu in v.t-uri
Frumos vt se vede ca e facut de cosmin_poe
Frumoasa masina Mariusrs succes in tot ceea ce ti-ai propus, orice ti-ai propus sunt sigur ca o sa fie o masina BELEA!
Sal,azi m-am tot plimbat prin buc ,si din intamplare am vazut un focus 1 cu stopuri cu led, cum vreau eu sa-mi iau.Problema ar fi urmatoare ,nu prea ma incantat intensitatea luminii cand pui frana ziua ! Din pacate focusul care l-am vazut eu , stopul din stanga nu mergea si cel din dreapta avea vro 2 leduri care nu mergeau.Poate ma puteti sfatui intr-un fel , nu as vrea sa dau banii pe ele si dupaia sa nu ma vada lumea pe strada ziua , cand pun frana.
Salutare ,intre timp cat nu am mai fost activ pe aici , au venit Stopurile cu led , care dupa parerea mea schimba radical spatele masinii .Am mai achizitionat 4 Cauciucuri goodyear de vara sh , au in jur de 10 mii de km.
Momentan nu o sa mai cumpar nimic , pana nu va fi vopsita.Dupa ce o vad vopsita vor urma si alte modificari.Pun si cateva poze cu stopurile , din pacate am o masina parcata in spate si nu am putut face , la amandoua odata.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment