If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cum sa fac poza la difuzoare? nu pot ajunge la ele ...asa mi sa spus cand am luat masina de la autoclub timisoara am intrebat dealerul si mi-a zis ca sunt difuzoare BOSSE
Postul de mai sus era adresat lui CSH nu tie. "BOSSE" sigur nu ti-au zis ca sunt, poate BOSE dar dupa cum am spus la VW nu gasesti BOSE iar daca erau facute de ei fii sigur ca scria pe difuzoare, cum scrie la Audi-urile cu optiunea asta.
Domnilor. Eu nu am zis de sistemul audio din vw. Are ce are, nu ma afirm. Dar sistemul audio stock din loganul din link, in veci nu suna asa!!! katola, repet! nu este vorba de sistemul din masina ta sau din vw in general. Este vorba de acel sunet reprodus de un sistem aparent stock din logan.
Imi cer scuze ca am derivat de la subiectul din thread-ul tau!!!
Draguta masina la cati mai multi km!
In primu filmulet ti se aude rau muzica in masina in cel de aldoile se aude bine.Nu ai cum sa compari vw cu dacia ca sunt mult mai bine insonorizat vw are acustica foarte buna inauntru dar si la logan se aude destul de bine pentru pretul lui e ok.In cele straine zici ca ai subwofer la ce frumos se aude basul
Difuzoarele cred ca sunt blaupunkt la tine...
Frumoasa noua jetta, s-o stapanesti sanatos. Si eu am vrut sa imi iau acum 3 ani jetta, dar m-a dat inapoi minciuna celor din grupul vag, cica era garantie fara limita de km, dar la trenul de rulare aveai doar 15 000km. Nu mi-au zis initial, si cand am aflat, au dat-o in diverse, ca nu au avut reclamatii, ca nu se strica si uite asa au scapat de un client si am ajuns la mazda. Sper ca acum au scos acest mic aspect. Nu vreau sa te dezamagesc, dar ca sa fie linie audio bose, trebuie sa fie cu amplificator si sa scrie pe exterior Bose. Poate ca sunt facute de bose, sub licenta vw. Sa o conduci sanatos si fara incidente si sa fii primul proprietar de jetta cu 1 milion de km fara probleme.
Nu are sobwofer in portbagaj (sunt 8 difuzoare)!! sunt difuzoare Bosse, nu Blaupunkt ca pe logan pacat ca nu am cum sa filmez HD
Ce-ti mai place sa minti...auzi tu Bosse,termina cu panarama si nu mai ne vinde gogosi ca si eu am tot VW Jetta comfort line 2012 si nu am nici un Bosse.De fapt sistemul audio este ... de tot rahatul ... de aceea l-am si schimbat cu un Kenwood 4X 50(R.M.S4X30) cu navigatie+amplificator cu subufer !
cam acesta este demarajul la un 1.2...nu prea superior loganului...in fine, cam asta ar fi singura comparatie dintre logan si Jetta
Sa o stapanesti sanatos fara evenimente neplacute!
Asta este celebra scula de pe VW Jetta ,made in Mexic si se aude ,,satisfacator,, de fapt la 4X20W nu putem avea mari asteptari...Auzi tu 8 difuzoare ... poate poate 4 difuzoare cu tweetere La drept vorbind se aude ca in fostul meu Logan.
Rog pe cineva sa-mi modifice si mie o poza(cine se pricepe in PhotoShop) Sa dispara stema de la VW si daca se poate numarul CS.92.YTA mi-a mai modificat cineva numarul dar tot se vede ca e modificata Multumesc Frumos!
Last edited by katola; 29 October 2012, 17:59.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment