Am trecut la rotile de vara si am pus huse noi la scaune. Cei care au studiat problema imi pot spune daca merita sa tai o spira din arcuri? Sau e mai bine sa astept sa strang niste bani pentru arcuri sport?
Mazda Mx-5
Collapse
X
-
Originally posted by gxg View PostAm trecut la rotile de vara si am pus huse noi la scaune. Cei care au studiat problema imi pot spune daca merita sa tai o spira din arcuri? Sau e mai bine sa astept sa strang niste bani pentru arcuri sport?
Comment
-
Deocamdata o sa ramana jantele astea. vara urmatoare cam asa as vrea sa ajung cu masina. Iar ca roti ma gandeam la xxr 513.
MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)
Comment
-
Mergi pe suspensie completa arc + amortizor sport, daca vrei sa faci ceva. Nu iti bate joc de masina.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Rays Volk Te37 imi place cel mai mult cum pica pe japoneze dar e un vis foarte scump,cel putin pentru mine.
Comment
-
Un vis de 600-700 euro janta. Sa tot ai vise de astea umede, Miule!Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
Comment
-
La 390 euro + transportul(daca trimit in romania,desi pe site-ul lor apare) pentru setul de 4 jante xxr ma arunc,dar la 700 de euro janta,mmm...nu multumesc.As vrea sa fac modificarile astea(suspensie + roti + latire aripi) cam in acelasi timp asa ca pana la anu pe vremea asta mai am timp sa ma hotarasc la roti.Singura operatiune majora pe care vreau sa o fac vara asta e o vopsire completa intr-un albastru ceva mai vioi (subaru? , sau cum era mx5 10 anniversary)MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)
Comment
-
Originally posted by Doc View PostUn vis de 600-700 euro janta. Sa tot ai vise de astea umede, Miule!
Comment
-
Masina asta nu are nevoie de modificari doar de dragul frumosului. Are nevoie de roti usoare si suspensie buna, iar mai departe blana si drifturi.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Jantele usoara vin la pachet cu buza, nu cred ca trebuie sa-ti griji in privinta asta. Tu cauta modele usoare de 5-6kg max si ai sa vezi ca nu sunt urate deloc.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
Comment