si cu acest thread presimt ca cineva ma va injura tare rau de tot oricum sper sa va mai aduceti aminte de mine am facut parte candva din club pt cunoscatori numele de familie de la usser spune multe )
Miauuuu
Collapse
X
-
postez poze mai vechi cu masina care a fost odata broasca mea dilie ) si cu evolutia in timp :
-dacia logan 1.4 laureat
-renault scenic 1.6 16 v dinamique parca era numai tin bine minte
-renault megane 1.5 dci in 6 trepte (masina asta o mai am si acum dar la vremea respectiva cand am luato de noua nu mi-a placut si am predat leasingul mamei mele este un motor foarte bun nu am ce zice consuma mai putin ca tico dar in rest dacia din 75 era mult mai buna ) )
-renault laguna 1.9 dci in 6 trepte ...e si aici a venit colapsul financiar fiind luata in leasing si pt ca nu am mai avut fonduri societatea de leasing rci (feritiva cum se fereste dracu de tamaie de ei )cand mai aveam 6 luni pana la finalizarea contractului datorita imposibilitatii de a mai platii ratele in loc sa ma ajute cumva sa extindem contractul si etc s-au gandit sa imi ia masina a zis ca sta mai bn in parcul lor de masini rulate
-dupa un an de la toata tarasenia cu laguna timp in care am fost pieton am reusit sa ma scormonesc de 2000 de eur si am luat bmw ul asta la banii astia puteam sa imi iau nova sau solenza si am zis mai bn nu am cautat logan dar am dat numai de taxiuri si am facut un compromis .
voi mai reveni cu poze cu laguna daca mai este cazul ca nu mai gasesc am gasit doar una si in aia nu se vede prea mult cred ca am sters pozele de nervi cand mi-au luat baietii destepti masina
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostPastreaza masina cat mai stock. Altfel o dai in cocalarie.
Cat despre consum, ce mama dracului suge asa mult?
Originally posted by StapanDegoLan View Posteu sincer cu 2000e luam solenza sau mai puneam putin si luam un logan... suge muuult asta parerea mea
Comment
-
Comment