Skoda Octavia MCD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ca sa fie treaba treaba aseara politia ma opreste in intersectie la Arcul de Triumf, pentru radar 123 km/h....am inceput sa injur sa imi bag in familia iei de masina, la care politistul ma vede si imi zice, trage masina? zic trage asa umpic, pregateste si tu ceva ca te vad om de treaba....toata treaba one milion norocosul de mine. Deci se merge spre bine la interval de 4 zile iesit de 2 ori cu masina 2 radare...e-n regula am uitat sa mentionez 70 ron centura am primit.
    Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

• trebuia sa-i zici ca esti in teste ) si daca poti sa mai treci odata
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Doamneee, un milioooooooon, uiliuuuuuuuuuuuuuuu! E bine ma).
        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• MCV sau .. alea mai vechi ?
          hai ca data ce vine te ia cu 223 km/h .. pe autostrada
          Its just a car ...

Comment

• se cere un limitator..suBt pedala
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

• brabus: atunci la ce am rs? daca trebuie sa imi pun limitator imi pun gaz pe masina, gaz turbat

Comment

• Era o gluma duJmane,cu alte cuvinte fi mai ponderat,ca ramai fara abecedar,nu mereu ai noroc cum ai avut ultima data(scapat cu "o centura")

Hai sa fi iubit!
                sigpic
                "BRABUS" STYLE

Comment

• bine ca ai scapat cu un meleon , daca iti lua permisul iar , inchideam telefonul

Comment

• Tu esti fenomenal )))))))))))))))))))))))))))))))
                    http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• un dyno ceva ?
                      kit tuning dacia logan,evacuare dacia logan,spoilere dacia logan ,jante dacia logan, chiptuning dacia logan
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• mai dureaza putin pana la dyno.....dupa ce termin cu toate modificarile o sa fac softu pe dyno

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
                          fac pariu ca nu a citit topicul ala

Comment

• si eu fac pariu , felix l-a citit ) as veni si eu pe dyno
                            mcd , ai de gand sa-l intreci pe felix la cai ? cred ca e nevoie de vreo 650 sa-l si umilesti
                            Its just a car ...

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
                              fac pariu ca nu a citit topicul ala
                              d-aia i-am aratat :P

Comment

• Repede voi carcotasilor, eu nu am timp ca voi sa stau pe forum)
                                @radu: nu am nici un gand sa il intrec pe felix, pentru ca eu am masina, el nu a depasit senzatia de cart.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google